- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
deadelon
aktív tag
válasz
Szabcsizz #239 üzenetére
Teljesen igazat adok,ugyanebben a cipőben járunk mint te.Nálunk is van 3 xia egy redmi 3 egy redmi 4a és egy
redmi not4 pro.Ráadásul mindegyik kopott!Lenne már ha nem tartanánk tokban,de így utólag bánom abba raktuk.Én is valami tartósabbat vennék nokia 5 vagy 6 állítólag ezekről még gyémántreszelővel és vagy flexxel sem lehet leszedni a festéket így megspórolom még a tok árát is.Kövi telóm tuti noki! -
-
janeszgol
félisten
válasz
Szabcsizz #218 üzenetére
Én örülök is, hogy vesz. Várom a véleményét. Ha nem is terveztem ilyet venni (az A3 2017 és a Huawei Nova elég magasra tette nálam a mércét), kíváncsi vagyok milyen.
Én azt se szólom le, aki 250-300-350 ezerért vesz telefont. Azért csinálják, hogy valaki megvegye. Legalább lesz tapasztalat alapján is vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged