- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
válasz
deadelon #378 üzenetére
2001 óta van mobilom és egy kivétellel mind Nokia volt és általában meg voltam velük elégedve. Tudom ez a mostani nem igazi Nokia de az eddigi tesztek alapján az összeszerelési minőséggel nem lesz gond, rendesen meg is van tervezve és az alap androidot is sokan előnyének írják. Tisztában vagyok mire fogom használni, (telefonállás, internet, messenger, videók készítése/nézése, fotózás, néha zenehallgatás és nagyon kevés játék az is jelenleg passziánsz csakis unaloműzésképp) és az egyik mobilos fórumon rákérdeztem erre használható lesz. Megnyugtató számomra, hogy fémből készül a hátlap így nem kell annyira féltenem a sérüléstől bár szerencsére csak nagyon ritkán ejtem le a telefonjaimat. Több kollegámnak van kínai telefonja, az egyik leesett nem magasról és a kijelző gyönyörűen bepókhálósodott (csak a gyári fólia volt rajta) az én Nokia 735-ösöm fólia nélküli szintén hasonló esés után is köszöni szépen jól van. A másiknak pedig hátul van az ujjlenyomat olvasója ami miatt nem tudod csak kézben feloldani (a Nokiának elől van).
Szóval lehet, hogy találnék jobb teljesítményű kínai telefont lehet még olcsóbb is mint a Nokia 6 de nekem ez is elég arra amire én használom és nem csupa műanyag mint a kínaiak és az összeszerelési minőség is jobb. -
Chris0321
veterán
A bunkó hozzászólással nem fogsz tudni meggyőzni csak a szellemi szintedről. A xao csak 4 magos a nokia 8. Ram, akksi, hátlapi kamera ugyan az, a xao-ban nincs fényérzékelő tehát nem tudom mennyire veszi figyelembe, hogy épp a vakító napsütésbe nézném meg a kijelzőt vagy a sötét szobában. Mindkettő full hd, a xao nem bővíthető memóriás, a xaonak csak 4 mp-es az előlapi kamerája a Nokia 8-asához képesta Nokia a 7.1-es Nugat-ot kapja meg, a xao a 6.0-ást és nem tudom mennyire lesz támogatva amit a Nokiánál megígértek, hogy rendszeresen frissítik. Plusz, a xao-t nem találom a T-Mobilnál kapható telefonok között így nem tudom megvenni részletre mivel most másra akarok költeni.
-
-
Chris0321
veterán
Összehasonlítottam a két telefont gyorsan így lefekvés előtt és biztos én vagyok a hülye amiért nem látom, hogy fényévekkel jobb lenne. Plusz olvastam pár tesztet is. A xaomi pl. nem támogat minden frekvenciát ami nekem vidéken a teszt szerint nem biztos, hogy jó és a belső tárhelye sem bővíthető ami ha videókat akar csinálni az ember mint pl. én akkor nem igazán előny mert a jó minőségű videó jó sok helyet is foglal.
Mint írtam mielőtt eldöntöttem, hogy ezt a telefont veszem meg azért érdeklődtem és utána is olvastam és nem csak szimplán a márkahűség miatt fogom megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Automobilista 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged