- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
Nekem ez lesz az első androidos telefonom ezért ezekkel nincs tapasztalatom. A wp csak azokat a programokat nem engedi sd kártyára rakni ha jól emlékszem ami a rendszerrel kapcsolatos, nekem nincs szükségem sok appra így engem ez nem igazán zavar és én a 6-ost fogom megvenni és abban nagyobb a belső tárhely de természetesen veszek bele sd kártyát is a videók miatt.
-
Chris0321
veterán
A kevés tárhelyet lehet orvosolni sd kártyával, én is venni fogok a 6-osomhoz ha végre meg fogom tudni venni.
Ma vettem észre, hogy a Telekomnál is bekerültek a Nokiák a készüléklistára igaz még telefont nem dob fel ha rákattintok de ahhoz képest, hogy már május végére igérték őket már előrelépés.
-
Dog83
tag
Helló! Mire beállt a rendszer kb 10GB-ot vesz el (rendszer kb 7,2 appok kb 2,5) a 16GB-ból, tehát jelentős, de nekem elég. A microsd szivatós, mert vagy alkalmazásokat, vagy média cuccokat tehetsz rá, és ennek megfelelően kell a formázást beállítani... Illetve van egy sanda gyanúm, hogy uhs-II microsd kell hozzá, mert az enyém csak I-es, de 80/90-es sebességgel, és ki is írja, hogy lassab lesz. És tényleg lassabban nyitja meg az appokat, tehát hagytam a fotóknak/videóknak, azzal hibátlan (max mpixel, max video felbontással is). Bugok nálam: a kijelző szeret időnként vibrálni (fényerő tekintetében), bár autómatán használom. Eddig 1x csinált olyant, hogy benyomtam a lezárást, de egyből felébredt... Újraindítottam, azóta semmi! Az akksi nagyon bivaly (persze még új). Hang teljesen rendben, térerő, wifi, mobilnet teljesen jó, nem dobál le. Szerintem gyorsan fut a rendszer, nincsenek gondolkozások, töltések, pörög ( néha egy tizednyi "kapcsolás", de szinte semmi). Én WP-ről jöttem és ez a telefon végre olyan tempót bír, mint a 735-öm!!! Újraindulás, kifagyás még nem volt. A fotózást szokni kell, mert hamar bemozdul, de nem kell szerintem (!) szégyenkeznie. Személy szerint imádom!!! De ezek kizárolag amiket én tapasztaltam eddig! Elnézést utólag is, ha nem vág pont a topik témájába!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest