- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
válasz
deadelon #378 üzenetére
2001 óta van mobilom és egy kivétellel mind Nokia volt és általában meg voltam velük elégedve. Tudom ez a mostani nem igazi Nokia de az eddigi tesztek alapján az összeszerelési minőséggel nem lesz gond, rendesen meg is van tervezve és az alap androidot is sokan előnyének írják. Tisztában vagyok mire fogom használni, (telefonállás, internet, messenger, videók készítése/nézése, fotózás, néha zenehallgatás és nagyon kevés játék az is jelenleg passziánsz csakis unaloműzésképp) és az egyik mobilos fórumon rákérdeztem erre használható lesz. Megnyugtató számomra, hogy fémből készül a hátlap így nem kell annyira féltenem a sérüléstől bár szerencsére csak nagyon ritkán ejtem le a telefonjaimat. Több kollegámnak van kínai telefonja, az egyik leesett nem magasról és a kijelző gyönyörűen bepókhálósodott (csak a gyári fólia volt rajta) az én Nokia 735-ösöm fólia nélküli szintén hasonló esés után is köszöni szépen jól van. A másiknak pedig hátul van az ujjlenyomat olvasója ami miatt nem tudod csak kézben feloldani (a Nokiának elől van).
Szóval lehet, hogy találnék jobb teljesítményű kínai telefont lehet még olcsóbb is mint a Nokia 6 de nekem ez is elég arra amire én használom és nem csupa műanyag mint a kínaiak és az összeszerelési minőség is jobb. -
Chris0321
veterán
Nekem ez lesz az első androidos telefonom ezért ezekkel nincs tapasztalatom. A wp csak azokat a programokat nem engedi sd kártyára rakni ha jól emlékszem ami a rendszerrel kapcsolatos, nekem nincs szükségem sok appra így engem ez nem igazán zavar és én a 6-ost fogom megvenni és abban nagyobb a belső tárhely de természetesen veszek bele sd kártyát is a videók miatt.
-
Chris0321
veterán
A kevés tárhelyet lehet orvosolni sd kártyával, én is venni fogok a 6-osomhoz ha végre meg fogom tudni venni.
Ma vettem észre, hogy a Telekomnál is bekerültek a Nokiák a készüléklistára igaz még telefont nem dob fel ha rákattintok de ahhoz képest, hogy már május végére igérték őket már előrelépés.
-
Chris0321
veterán
Nekem most egy Lumia 735-ösöm van az is simán elfér a farmerom zsebében. Az 5-ös adatai alapján jobban megérné megvenni szerintem mint a 3-ast ami elég alap telefon.
A telefongurun megnéztem a mérteteket, a 3-as 144*72*9 és az 5-ös 150*73*8. Csak pár miliméter az eltérés én megnézném a helyedben élőben a Telenornál elvileg már árulják az 5-öst. -
Chris0321
veterán
A supergamer internetes áruházban ma vettem észre, hogy átírták a várható megjelenési időt augusztus 31-re, igaz ez Szlovákia-i cég így remélem hozzánk kidobják még előtte különben elég valószínűleg agyvérzést fogok kapni mert már május végére igérték a megjelenést.
GAgyiXyXy: Neked jeleztek késést a kiszállításban?
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
válasz
Bandi8bácsi #333 üzenetére
Nekem egyszer volt olyan telefonom amiben volt ilyen értesítés jelző, a jelenlegiben sincs mégis megvagyok vele. Néha megnyomom a feloldógombot és megnézem van-e valami. A 6-oson pedig elég gyors az újlenyomat beolvasó így ez a funkció hiánya egyáltalán nem fog zavarni.
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
Eddig nem sok mindent lehet hallan sajnos, egy online boltban a supergamer-ben 06.29. a dátum már elég régóta viszont a GsmVonal-on már azt írják 3 napon belül tudják szállítani. A mobil szolgáltatóknál viszont még semmit nem írnak. Remélem nem csúszik a kiadás már elég rég várok rá.
-
Chris0321
veterán
válasz
GAgyiXyXy #206 üzenetére
Igen, ezt az oldalt figyeltem mert máshol nem lehetett az árúkeresővel sem találni üzletet ahol elő lehetett rendelni az új Nokiákat de nem tudtam mennyire pontos a június elseje dátum. Én a T-Mobilnál fogom megvenni a telefont mert részletre szeretném, kíváncsi vagyok ott mikor lesz elérhető.
DS39: Nem hinném, hogy 2017-ben mono hangzással kihoznának egy új telefont gondolom egyszerűen csak nem írták ki, hogy stereo. Az árúkeresőn azt írják tudja kezelni az MMS-t.
-
Chris0321
veterán
válasz
janeszgol #142 üzenetére
Netezés, videónézés, játék (World of Warships, Age of Empires, Euro Truck Simulator 2). A Wows/Wot fórumán érdeklődtem milyen processzort lenne érdemes venni mert kevés szállat használ ezért fontos, hogy egy szálon mit tud. Én egy I3-ra gondoltam de rábeszéltek egy I5-re. Még pár hónap mire összejön rá a keret.
-
Chris0321
veterán
Nem szeretnék mindenkinek külön válaszolni ezért itt van egybe:
Nemsokára fogom fejleszteni a számítógépem és mikor tájékozódtam mit érdemes venni a processzornál azt tanácsolták minél több mag és szál. Mivel a xao 4 mag és 1.8 GHz és a Nokia 8 mag és 1.4 GHz általános felhasználáskor nem hiszem, hogy gondban lenne a Nokia és a tesztek alapján nem tűnt lassúnak csak a játékok betöltésénél maradt le azt pedig nem használok és a fogyasztását is jónak írták.
Várni nem nagyon szeretnék mert egyrészt lejár a garancia a telefonomra és nem várom azt, hogy az első pár hónapban komolyabb áresély jönne. -
Chris0321
veterán
A bunkó hozzászólással nem fogsz tudni meggyőzni csak a szellemi szintedről. A xao csak 4 magos a nokia 8. Ram, akksi, hátlapi kamera ugyan az, a xao-ban nincs fényérzékelő tehát nem tudom mennyire veszi figyelembe, hogy épp a vakító napsütésbe nézném meg a kijelzőt vagy a sötét szobában. Mindkettő full hd, a xao nem bővíthető memóriás, a xaonak csak 4 mp-es az előlapi kamerája a Nokia 8-asához képesta Nokia a 7.1-es Nugat-ot kapja meg, a xao a 6.0-ást és nem tudom mennyire lesz támogatva amit a Nokiánál megígértek, hogy rendszeresen frissítik. Plusz, a xao-t nem találom a T-Mobilnál kapható telefonok között így nem tudom megvenni részletre mivel most másra akarok költeni.
-
Chris0321
veterán
Összehasonlítottam a két telefont gyorsan így lefekvés előtt és biztos én vagyok a hülye amiért nem látom, hogy fényévekkel jobb lenne. Plusz olvastam pár tesztet is. A xaomi pl. nem támogat minden frekvenciát ami nekem vidéken a teszt szerint nem biztos, hogy jó és a belső tárhelye sem bővíthető ami ha videókat akar csinálni az ember mint pl. én akkor nem igazán előny mert a jó minőségű videó jó sok helyet is foglal.
Mint írtam mielőtt eldöntöttem, hogy ezt a telefont veszem meg azért érdeklődtem és utána is olvastam és nem csak szimplán a márkahűség miatt fogom megvenni. -
Chris0321
veterán
Nekem jelenleg egy Nokia 735-ösöm van és egy 6-osra fogom lecserélni. Nem szoktam játszani a telefonon, fényképezésre és videózásra plusz internetezés és zenehallgatásra fogom használni és arra tudtommal megfelelő. Néztem összeszerelési és gyorsaság tesztet is és az egyik telefonos fórumon is utánaérdeklődtem mielőtt döntöttem, hogy maradok a márkánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged