Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
fornettisuti #10 üzenetére
Nekem is a megfizethetetlen kategóriába tartozik - így gondoltam sokáig. De egyre inbább úgy érzem, hogy ha kapok egy minőségi terméket, amelyet legalább két évig tudok használni és supportot is kapok rá, akkor megéri beruházni, mintha évente vennék egy fele annyiba kerülőt (azért évente, mert nem kapnék két évnyi támogatást hozzá
).
Szóval, 100-120K-t két évnyi rabláncot megérnek nekem ma fent említett dolgok, efelé hajlok erősen... -
Blyan
félisten
válasz
fornettisuti #8 üzenetére
Igen, de amíg az almások négy-öt saját termékre írnak saját operációs rendszert, addig egy meglévő operációs rendszert kell finomítani 20-30 gyártó majd ugyanennyi modelljéhez.
Ezzel pedig nem szeretnek foglalkozni a gyártók, de nem csak itt, elég megnézni pc-s játékipart. Szóval inkább alávágnak egy erős vasat (persze a prémium kategóriájú termékükről van szó), és aszondják, nézd milyen gyors. Ja, csak az alsóbb szegmensben ugyanaz a szarul optimalizált fos már nem kap megfelelő hardvert, aztán a júzer meg nézi, hogy az egy hete belakott telefonja miért akadozik, amikor első bekapcsoláskor olyan gyorsnak tűnt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged