- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
fornettisuti #10 üzenetére
Nekem is a megfizethetetlen kategóriába tartozik - így gondoltam sokáig. De egyre inbább úgy érzem, hogy ha kapok egy minőségi terméket, amelyet legalább két évig tudok használni és supportot is kapok rá, akkor megéri beruházni, mintha évente vennék egy fele annyiba kerülőt (azért évente, mert nem kapnék két évnyi támogatást hozzá
).
Szóval, 100-120K-t két évnyi rabláncot megérnek nekem ma fent említett dolgok, efelé hajlok erősen... -
Blyan
félisten
válasz
fornettisuti #8 üzenetére
Igen, de amíg az almások négy-öt saját termékre írnak saját operációs rendszert, addig egy meglévő operációs rendszert kell finomítani 20-30 gyártó majd ugyanennyi modelljéhez.
Ezzel pedig nem szeretnek foglalkozni a gyártók, de nem csak itt, elég megnézni pc-s játékipart. Szóval inkább alávágnak egy erős vasat (persze a prémium kategóriájú termékükről van szó), és aszondják, nézd milyen gyors. Ja, csak az alsóbb szegmensben ugyanaz a szarul optimalizált fos már nem kap megfelelő hardvert, aztán a júzer meg nézi, hogy az egy hete belakott telefonja miért akadozik, amikor első bekapcsoláskor olyan gyorsnak tűnt....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest