- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
fornettisuti #10 üzenetére
Nekem is a megfizethetetlen kategóriába tartozik - így gondoltam sokáig. De egyre inbább úgy érzem, hogy ha kapok egy minőségi terméket, amelyet legalább két évig tudok használni és supportot is kapok rá, akkor megéri beruházni, mintha évente vennék egy fele annyiba kerülőt (azért évente, mert nem kapnék két évnyi támogatást hozzá
).
Szóval, 100-120K-t két évnyi rabláncot megérnek nekem ma fent említett dolgok, efelé hajlok erősen... -
Blyan
félisten
válasz
fornettisuti #8 üzenetére
Igen, de amíg az almások négy-öt saját termékre írnak saját operációs rendszert, addig egy meglévő operációs rendszert kell finomítani 20-30 gyártó majd ugyanennyi modelljéhez.
Ezzel pedig nem szeretnek foglalkozni a gyártók, de nem csak itt, elég megnézni pc-s játékipart. Szóval inkább alávágnak egy erős vasat (persze a prémium kategóriájú termékükről van szó), és aszondják, nézd milyen gyors. Ja, csak az alsóbb szegmensben ugyanaz a szarul optimalizált fos már nem kap megfelelő hardvert, aztán a júzer meg nézi, hogy az egy hete belakott telefonja miért akadozik, amikor első bekapcsoláskor olyan gyorsnak tűnt....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Nintendo Switch 2
- Star Trek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dell notebook topic
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged