- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tazsam01
tag
Sehol sem láttam a steamnél bármilyen utalást arra, hogy API terén valami forradalmi változásra készülne valaki megmutathatná már, hogy ez a forrás honnan ered.
Én lennék a legboldogabb ha végre ledobhatná a pc a láncait de sajnos jelenleg a win egyeduralkodó, ilyen formán a dx szintén és amíg ez így van addig a Microsoft nem fog csodát művelni, hogy tönkretehesse az XONE-t, majd hülye lesz.
A másik probléma meg ugye a korosodó hardverek, ha minden új DX verzió csak a legújabb hardverekkel lenne üzemképes és minden szoftvert a legújabb DX-re írnának akkor ha jól sejtem a PC egy nagyon drága évente cserélendő konzollá válna ezt meg a userek sem szeretnék.
Nehéz ügy ez és habár sosem volt konzolom úgy gondolom, hogy aki játszani akar az azon tegye, arra van kitalálva, naná, hogy sokkal jobb mint egy PC.Ettől függetlenül persze dühítő, hogy itt duruzsol a GCN a gépben és tudom, hogy sohasem lesz kihasználva ami benne rejlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest