- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tazsam01
tag
válasz
kriszpontaz #43 üzenetére
Ezt eltaláltam de ez volt a könnyebb, azonban a 3. bejelentés egyre valószínűbb, hogy nem új API lesz. Gondolom ezt abból, hogy közben az AMD bejelentett egy új réteget egyelőre csak a GCN-hez (haleluja legalább én örülhetek) viszont egyúttal kifejtette azt is, hogy ez win alá készül egyelőre a steamOS meg LINUX.
Kizártnak tartom, hogy most egyik napról a másikra ellepjenek minket az API alternatívák.
Valahol olvastam találgatást, hogy magát a kontrollert fogják bejelenteni. hát csalódott lennék ha a "one more thing" hétvégére egy egyszerű kontroller lenne, ennél többet várok de már ötletem sincs mi lehet.
Talán egy húzó név, Steam OS exkluzívnak jelölve. Pl.: egy HL3 ami csak steamOS-en fut alaposan megkeverné a kártyákat. -
Tazsam01
tag
válasz
kriszpontaz #40 üzenetére
konzol szintűt képtelenség, majd ha itt is csak 7 évente változik a vas
Amúgy nézegetem a steamen az ikonokat.
A kör maga a steam os volt
A következő ezt beteszi egy tégla keretbe, ez könnyen lehet a steambox
A harmadik ikon pedig még egy kör az első mellé jó lenne ha ez egy új API-t takarna.
Meglátjuk, ha most 7-kor bejelentik a boxon és a számláló 2-4 óra múlva fog lejárni a 3. alatt akkor szinte tuti van köze a GPU14-hez ami több mint valószínű, hogy egy új api lesz. Na de ezzel már nagyon előreszaladtunk. -
Tazsam01
tag
válasz
kriszpontaz #35 üzenetére
Ezt olvastam én is de egy picit ez ilyen nesze semmi fogd meg jól. Mert ugye mihez képest a steam OS bétához, az openglhez vagy a dxhez képest teljesítmény javulás?
-
Tazsam01
tag
válasz
TESCO-Zsömle #27 üzenetére
Bár igaz lenne, hamarosan ez+az kiderül.
-
Tazsam01
tag
Sehol sem láttam a steamnél bármilyen utalást arra, hogy API terén valami forradalmi változásra készülne valaki megmutathatná már, hogy ez a forrás honnan ered.
Én lennék a legboldogabb ha végre ledobhatná a pc a láncait de sajnos jelenleg a win egyeduralkodó, ilyen formán a dx szintén és amíg ez így van addig a Microsoft nem fog csodát művelni, hogy tönkretehesse az XONE-t, majd hülye lesz.
A másik probléma meg ugye a korosodó hardverek, ha minden új DX verzió csak a legújabb hardverekkel lenne üzemképes és minden szoftvert a legújabb DX-re írnának akkor ha jól sejtem a PC egy nagyon drága évente cserélendő konzollá válna ezt meg a userek sem szeretnék.
Nehéz ügy ez és habár sosem volt konzolom úgy gondolom, hogy aki játszani akar az azon tegye, arra van kitalálva, naná, hogy sokkal jobb mint egy PC.Ettől függetlenül persze dühítő, hogy itt duruzsol a GCN a gépben és tudom, hogy sohasem lesz kihasználva ami benne rejlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest