- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
na persze mert az epson mindig is lcd-s projikat csinált, az lcd-t meg tupírozni kell, úgy látszik még ilyen kis panel méretnél is még manapság is
nekem meg se fordult volna a fejemben lcd-s játékos projit nézegetni
a dlp-sek meg szerintem kivétel nélkül alkalmasak rá(ha elég gyors a szintárcsájuk, már ha van) -
Puma K
nagyúr
válasz
#67688960 #81 üzenetére
Legutóbb a PH!-n is volt hír, hogy az Epson direkt a játékosok számára készített egy alacsony válaszidejű projektort: Játékosoknak szánt projektorral állt elő az Epson [link]
Nyugati számtech oldalak mint atike is linkelte nem egy ilyen projektort teszteltek.
Plusz egy kolléga is írt beszámolót és készített videót, hogy miért spórolt inkább egy projektorra mint sem vett egy nagyobb tévét:
-
törölt tag
játékos proji? ilyet még nem hallottam
amúgy a dlp gépek gyorsabbak mint a legkissebb leggyosabb lcd-s cucc, szóval nagy méretben még mindig nincs ellenfele játékra, se
nekem is van, régen elegem lett a kis ctrből és a laggos szar lcdből(az elején még filmre is alkalmatlan volt, maradt a 72cm böhöm tv vagy dlp proji kérdés)
de csak filmezek vele -
Puma K
nagyúr
Azt mindig elfelejtik az emberek a PC vs konzol vitánál, hogy PC-n alapból szebb grafikát kap az ember, és a játékok valós full HD vagy attól jóval nagyobb felbontásban is futhatnak ami meg még szebb látványvilágot "varázsol".
Ha ésszel vásárol ember gépet akkor kb 3 évente kell csak 1x cserélni egy alkatrészt és ez általában a VGA, de mint fentebb írtam, ez a teljesítmény még mindig elegendő arra, hogy a konzolok grafikájától szebb látványvilágot kapj szóval még lehet VGA kártyát sem kell cserélni 3 évente elég csak 4-5 évente és a grafika még mindig szebb.
Aki azt mondja, hogy de nem a grafika a lényeg, az játsszon Tetrisszel vagy Ponggal, mert azoknak is fantasztikus a játékélményük és kellő izgalmakat ígér.Amúgy meg mennyi minden felesleges dologra költ az ember 8 év alatt... nézzük a telefonokat amikből évente kijön egy 170k Ft-tól jóval drágább model és sok ember hanyat-homlok rohan megvenni... akkor 3 évente egy 100-130k Ft közötti VGA nem nagy mutatvány, de azt gondolom azért nem akarnak venni az emberek, mert nem tudják mutogatni (nekem még mindig 2007-be vásárolt Sony Ericsson K800-as telefonom van
)
A tévé vs monitor nem egy nyomós érv mert manapság elég sok háztartásban van egy lapos tévé 32"-80"-ig arra meg a PC-t rá lehet kötni ugyan úgy mint egy konzolt.
Aki meg igazán komolyan akar játszani az vesz egy jobbfajta projektort amivel akár 300"-os képátlót is el lehet érni vagy akkorát amekkora az otthonában lehetséges azaz a falak távolsága és elhelyezkedése engedi.
Legutóbb volt egy hír amiben külön egy játékosoknak szánt projektor maximális képátlója 300" meg kb az ember élete végéig elegendő csak az izzót kell vásárolni a projektorba és kész.
Ráadásul a projektorok képminősége mostanra gyönyörű lett és köztük is van full HD.A PC és a projektor az abszolút csúcs ha játékról és multifunkcionalitásról van szó.
Ha ésszel vásárolsz akkor csak jól járhatsz, de ami tapasztalható a világban az az, hogy egyre több az agyatlan ember
-
törölt tag
Milyen monitort néztél te ennyiért?
Ráadásnak még kicsi is?
Ha félretesszük a megjelenítés dolgát persze akkor is jobb vásár elvileg a konzol, mindig is az volt, plusz kényelmesebb is.
Az xbox360-at meg inkább ne hasonlítsd össze a ps4-el, az a ps3 párja, jön egy új xbox, kb. hasonló lesz mint a ps4.
Majdnem elfelejtettem, hogy jön új pc is az is kb olyan lesz.
Már csak egy jó linux kellene alá, bár mintha már itt tolonganának az ajtó előtt, vagy csak úgy hallani.
De a világ nem hófehér és nem mindenkinek annyira vastag a pénztárcája amennyire szeretné.
Egyébként mindenkinek csak ps3-ja lett volna eddig, most meg venne egy ps4-et és jónapot. D
Az xbox is csak ezért fogyott olyan jól, tudja ezt mindenki aki tudja miről beszélek, aki meg nem az nem számít. -
spici
tag
Az ár a nem mindegy szerintem.
Nézzük az új PS4-et, itt Magyarországon 125.000Ft körül lesz kapható, veszel hozzá egy 106CM-es fullhd 3d ledtv-t 200.000 Forintért. Összesen ez 325.000FtKijössz 325 ezer forintból egy olyan konzollal ami 8 évig talpon lesz + egy 106cm-es TV-n tolod az ipart.
PC-t lehet veszel 250.000 ért + Monitor legyen 325.000Ft és egy kis képernyőn játszol vagy egy 106cm-es TV-n, ez nem mindegy.
Egy 250.000 forintos konfiguráció nem fogja 8 évig bírni fejlesztés nélkül, míg a jelenlegi Xbox360 / PS3 8 éve kiválóan teljesít (Lásd: GTA V) és szerintem egy 8 éves PC nem bírja a PS3 teljesítményét.
Azért is jobb játékra a konzolok mivel azoknak 1 hardvervariációja van, PC-n számtalan lehet és ki lehet találni, hogy mire lesz optimizáltabb az adott játék.
Arról nem is beszélve, hogy a konzolok sokkal halkabbak és kisebbek is, sokkal kevesebb áramot fogyasztanak még a TV-vel együtt sem (kb 400W TV-vel míg a PC 700-800 a felsőkategóriából).Egy Xbox360-ba 3*3.2ghz proci van 512MB rammal és 10mb-os videóprocesszorral van felszerelve és GTA V megy rajta, akkor egy PS4 8 maggal és 8GB rammal mennyi ideig fogja bírni? Hát 2020-ig biztos nem lesz újgenerációs konzol...
-
M@trixfan
addikt
Nagyon érdekes fejlemények vannak a témában. Annyiban igazat adok az Nvidia emberének, hogy amíg PC-n már régóta lehetséges az 1080p 60 fps, addig konzolon ugy néz ki sokszor választani kell a kettő között. Ráadásul itt most nincs egzotikus hardver, nem túl jó fényt vet a kezdő teljesítmény a jövőre nézve. Persze nagyon jö lesz a nextgen így is, aki nem annyira háklis erre az nagyon is fogja élvezni.
-
Mardel
őstag
Reméljük, az nvidiat hanyagolják steam boxból, persze ha Valve-nél okos emberek dolgoznak.
NV előbb zárkózzon fel a fejlesztéseivel a következő generáció mellé, mert a nyers ereje ide már nem elég.
Ez meg nem volt válasz mert egy x éve létező nyílt drivert segítenek, amit eddig elutasítottak, de játékokhoz ajánlott egy nvidia által kiadott driver. -
stratova
veterán
Már az Nvidia válasza is felmerült. Így már van ráció az Nvidia GPU-s Steam masinában is.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
KingBradley #71 üzenetére
Nvidia se nézné hülyének a felhasználókat.
Muhohah...
-
KingBradley
csendes tag
Kicsit bűzlik a dolog: a legtöbb helyen (kevésbé kifinomult oldalakon
) kissé egyszerűsítve szalad a hír: NVIDA SZERINT A KONZOL XAR! VEGYÉL TITÁNT!!!! Ugye... kicsit lejárató kampány szaga van a dolognak úgy általában (említették már páran ugye: nem jó kimaradnia konzol összeszerelési buliból)
2.egy NV. kolléga máshol keresi a kenyerét nem sokkal azt követve hogy nyilatkozta: na ne már, lehet ez nem is olyan rossz sőőőőt, nagyon izgalmas és forradalmi palettája lehet egy next gen konzolnak...
Az elmúlt hónapokban sorra jötteka fejlemények miszerint milyen mélységeket takar az új konzolok APU ja.
Nem egyszer ki lett ez fejtve, el lett magyarázva. A Zöldek csak azért is rákontráznak.
Nem vagyok hülye, értem ha 4 titánt SLI be kötök, kombinálom ezt a leg negyed vagy félmilliósabb CPU val akkor a Crysis 1-2-3 is egyszerre fut 6 monitoron 120FPS sel. De ennyi.. ennyi erővel veszek egy Ming vázát. kiteszem az asztalra és nézem mert szép és drága...
Semmi bajom a PC vel mielőtt bárki nekem esne, remek kis gépem van a PS3 mellett és imádom
De jó lenne ha mindenki tudná mi merre és a Nvidia se nézné hülyének a felhasználókat. -
Mardel
őstag
válasz
kriszpontaz #68 üzenetére
Ugy open, hogy barmelyik hardver gyarto felhasznalhatja.
De ez az api a driverben lesz, emiatt oprendszer fuggetlen.
Ha kijon linuxra is az uj driver, akkor gond nelkul hasznalhato egy GCN-es kartyaval. -
Lomha 8V
addikt
Erre is lesz megoldás, nem aggódom emiatt.
-
Tazsam01
tag
válasz
kriszpontaz #43 üzenetére
Ezt eltaláltam de ez volt a könnyebb, azonban a 3. bejelentés egyre valószínűbb, hogy nem új API lesz. Gondolom ezt abból, hogy közben az AMD bejelentett egy új réteget egyelőre csak a GCN-hez (haleluja legalább én örülhetek) viszont egyúttal kifejtette azt is, hogy ez win alá készül egyelőre a steamOS meg LINUX.
Kizártnak tartom, hogy most egyik napról a másikra ellepjenek minket az API alternatívák.
Valahol olvastam találgatást, hogy magát a kontrollert fogják bejelenteni. hát csalódott lennék ha a "one more thing" hétvégére egy egyszerű kontroller lenne, ennél többet várok de már ötletem sincs mi lehet.
Talán egy húzó név, Steam OS exkluzívnak jelölve. Pl.: egy HL3 ami csak steamOS-en fut alaposan megkeverné a kártyákat. -
Tenken
őstag
"problémásabb, hogy egyelőre semmi jel nem utal arra, hogy a Microsoft és a Khronos Group dolgozna olyan reformokon, melyek közelebb viszik a PC-s grafikus API-k képességeit ahhoz, amit az új konzolok tudnak. Ez nem csak az AMD-nek és az NVIDIA-nak jelentős probléma, hanem a PC-s játékosoknak is"
- Nekem csak az furcsa, hogy ha ez ekkora probléma, akkor miért öl olyan óriási összegeket mindkét fél, hogy saját játékbázist építsen ki? Miért nem fordítják az összeget erre? Nem mindegy mi villog a cím előtt, ha elfogy a piac? Azt értem, hogy az amd-nek jó a konzolos eladás is most, de pl az nv helyében már égőbb a dolog. Lehet, hogy ezzel az amd-s vga-k malmára is hajtaná egy kicsit a vizet, de most elsősorban már nem ezzel a részleggel kell harcolnia, hanem a konzolos átvándorlással...
-
Prof
addikt
Ezert is kell pattognia Steam Machine fronton az Nvidianak.
Amit nem ertek viszont hol romlott meg az IBM CPU + Nvidia parositas, ami az Xbox360-at sikerre vitte?
Az ok, hogy MS/Sony-t vesztettek, de akkor tessek masfele kacsingatni, akar Nvidia branded jatekpc-t piacradobni SteamOS-el.
(nem kizart hogy tulajdonkeppen ezt teszik amikor AMD CPU+Nvidia GPU-t rebesgetnek a prototipusnal)Mondjuk lehetne a sorozat neve: HULK (a zold szorny)
A vegen meg osszeborul az AMD es Nvidia a Valve-al karoltve a "Wintel" elleneben. Lehet igy lesz normalis VGA a 4K/8K kijelzok meghajtasara, hogy osszeolvadnak ?
Ha valaki 10 eve azt mondja az MS megveszi a Skype-ot, meg a Nokia-t azt mondom hulye, vagyis a jovo nincs megirva
-
Prof
addikt
válasz
PC-rev-RM #51 üzenetére
Jo mondod.
En ugy latom, hogy mar az MS-nek a jatekplatform nem a Windows, hanem az XboxOne, ami legalabb az elejen meg is mutatja majd mennyire jobb, mint egy 2-szeres aru gamerPC (elsosorban az exkluziv cimeivel)
Szerintem a jovoben akar kepesek lehetnek feladni a komolyabb Windows-os PC jatekokat, hogy ne kelljen DirectX-el/vallag support ugyel bajlodni es tobben vegyenek XboxOne-t, illetve Xbox jatekokat.Nem veletlen nyilatkozott az AMD, hogy nem lesz DirectX 12. marpedig ok eleg gyakran kerdezoskodhetnek a picipuhanal driver fronton.
Meg Windows 8-ban is Games csempere kattintva mit latsz -> Xbox games fejlec
-
jani04
aktív tag
Engem tök nem érdekel milyen belső van a konzolokban.És az sem mennyivel jobb rosszabb a pc a konzolnál.Lehet veszek egy konzolt.De nálam a vidikari akkor is nvidia.Pl
-
szab.tam
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #60 üzenetére
deeee.....
(najó, inkább ne...)
lényeg:
sok techb*i ismerősöm, haverom, és néhány ilyen barátom van.
és egyre jobban kezdünk rádöbbeni arra, hogy már lassan minden meglévő, használt hardver, szoftver, tv, felbontás, mobil, sebesség, stb. végtelenül kiszolgálja az igényeinket.
de jönnek a fejlesztők, szolgáltatók, gyártók, stb, akik próbálják elhitetni velünk, hogy ez már nekünk nem elég. csak azért, hogy életben maradjanak. mi megértjük őket. csak hát éppen néhányunkat ez már nem érdekel.
köszönjük. -
szab.tam
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #58 üzenetére
"A legtöbb ilyen és ehhez hasonló marketing-maszlagnak pont ez a lényege."
azért örömteli, hogy ( közben a magunk éleslátását fényezve
), szóval nem mindenki dől be a fősodornak.
-
Peat;)
veterán
Aki követi a konzolhíreket, a videoanyagokat és nyilatkozatokat az tisztában van azzal hogy konzol fronton valami épp úgy nem stimmel a teljesítményre vonatkozó elméleti megközelítésekkel mint a pc/nvidia megközelítésével, mert a gyakorlat szimplán mást mutat. Értetlenül állok az ilyen cikkek előtt, mivel csalóka látszatot kelt a konzolok játékra vonatkozó teljesítményéről. Attól hogy fejlettebb amit senki nem vitat még nem jelenti azt hogy az kézzel fogható eredményt produkál, egyelőre semmi különöset nem láthattunk sem a ps4-től sem az xbox one-tól, erről miért nem születnek elemző cikkek? Inkább kiábrándító és meglepő dolgok derültek eddig ki, hogy az xbox one már most nem bírja a full hd-t, vagy a ps4-en gyengébb részletességgel mennek az első multicímek mint a pc-n. Ezek a kézzel fogható dolgok és nem a "az Xbox One és a PlayStation 4 konzolokon nincs limit. Annyi erőforrást használnak a fejlesztők, amennyit akarnak, ráadásul azon a shader lépcsőn, amelyiken akarják." stílusú mondatok, melyek technológiai értelemben értelmezhetőek, de egy hozzá nem értő szépen azt hiszi hogy ez brutális többletteljesítményt is jelent ami a pc már nem ér utol ebben az évezredben. Nekem ez a cikk egy technológiai bulvár, mert egyszerűen nem azt látom amit állít. Egy tisztes korrekt konzolteljesítményt látok, amit az előző generációnál is láttam.
-
szab.tam
nagyúr
"rendszerprogramozó az NVIDIA-val, de mára már ne dolgozik a zöldeknek, így az Epic Games-nél kutatja az új generációs konzolok képességeit."
-> javítva: nem
tipikus véres rongy téma, valódi értelme a 0-hoz khón-vergál.
üzleti megfontolásból mindig be kell dobni valamit, ami meghasonlást kelt, és így a júzerek megosztásának erejével ébren tartja a témát, hsz milliókat, indulatokat generál.
ez is az unalmas marketing fogások egyike.
és a sok birka megy legelni a troll rétre, megtrágyázva azt, hogy utána még jobban nőjön a fű... -
jozsef m.
tag
Ilyen pamflettek után már értem ezeket:
-
mrhitoshi
veterán
Már megint vergődnek az Nvidiánál. Valaki üsse már le őket.
-
Spancho
senior tag
Nem tudom minek ez a vita mindig.
Jó most az nV kicsit befürdött ,hogy mind a 2 konzolban ATIAMD van.
Nem olyan drága egy konzol ,hogy ne lehessen megvenni (akár egy pc mellé)
Nekem is mind kettő van ,és bátran állítom ,hogy megéri.
Mind a kettőnek megvannak az előnyei.
PS4-et vagy Xone-t is veszek majd 1-2 év múlva. -
PC-rev-RM
tag
Az a fránya directx az MS direkt behúzott kéziféke PC-n. Már a Radeon HD2000-es gpu-ban volt teszelátor, ami meg még az x360-ban debütált. Csak ennyire van lemaradva szoftver a hardver mögött...
Szerk.: elnézést, kicsit nagy az input lagom, már leírtatok itt mindent, amit akartam. -
Angel1981
veterán
"Az NVIDIA újra nyomatékosította, hogy fáj neki, hogy kimarad a nextgen konzolbizniszből."
-
04ahgy
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #47 üzenetére
A cikk is általánosít, nem konkrétan a játékpiacról szól...
HGyu
-
maputo
tag
Az rendben van, hogy a DirectX az MS üzleti érdekei miatt nem fejlődik, viszont az OpenGL-lel mi a helyzet?
-
04ahgy
nagyúr
"ha elmerülünk a GFLOPS-ok bűvöletében, akkor a piac becsapja saját magát." Nem feltétlenül, ott a GPGPU felhasználási mód és az Open CL. Vannak helyzetek, ahol ez számít.
HGyu
-
kriszpontaz
veterán
-
Tazsam01
tag
válasz
kriszpontaz #40 üzenetére
konzol szintűt képtelenség, majd ha itt is csak 7 évente változik a vas
Amúgy nézegetem a steamen az ikonokat.
A kör maga a steam os volt
A következő ezt beteszi egy tégla keretbe, ez könnyen lehet a steambox
A harmadik ikon pedig még egy kör az első mellé jó lenne ha ez egy új API-t takarna.
Meglátjuk, ha most 7-kor bejelentik a boxon és a számláló 2-4 óra múlva fog lejárni a 3. alatt akkor szinte tuti van köze a GPU14-hez ami több mint valószínű, hogy egy új api lesz. Na de ezzel már nagyon előreszaladtunk. -
Tazsam01
tag
válasz
kriszpontaz #35 üzenetére
Ezt olvastam én is de egy picit ez ilyen nesze semmi fogd meg jól. Mert ugye mihez képest a steam OS bétához, az openglhez vagy a dxhez képest teljesítmény javulás?
-
SzlobiG
félisten
Persze, hogy ezt nyilatkozza, mert nem ők fejlesztették a gpu-kat tipikus védekező felállást mutatnak most.
-
myckie2
őstag
Most kellene az nVidiának összeálni a Valve-val és egy remek drivert alkotni rá. Nem hiszem el, hogy abból a pénz mennyiségből nem tudnak ilyet összehozni. Nekük most egy jó ideig nem lesz más lehetőségük.
-
kriszpontaz
veterán
Reméljük hogy ez nem csak rizsa, innen származik:
In SteamOS, we have achieved significant performance increases in graphics processing, and we’re now targeting audio performance and reductions in input latency at the operating system level. Game developers are already taking advantage of these gains as they target SteamOS for their new releases.
-
Tazsam01
tag
válasz
TESCO-Zsömle #27 üzenetére
Bár igaz lenne, hamarosan ez+az kiderül.
-
atike
nagyúr
Igen, hiába gyorsabb papíron a PC ha konzol sokkal jobban optimalizált az adott program. Nem lehet mindent "izomból" megoldani...
Nagyon nem bírom a kukacos almát, de a szifon (főleg a korábbiak) jó példa erre. Papíron jóval gyengébb, kevesebb hardver - ellenben az összhatás, a sebesség mégis gyorsabb az elvileg erősebb ellenfelektől... Na persze nem minden esetben igaz ez az állítás sem, de azért általánosítva megállja a helyét...
-
KYZRR
őstag
Fel kene fogni lassan, hogy nem a hardverrel van a baj, hanem azzal, ami iranyitja azt.
-
TESCO-Zsömle
titán
Én ennyit tudok a témával kapcsolatban.
-
kriszpontaz
veterán
Ha tényleg az lenne idővel, aminek szánják, tisztán játékra optimalizált "hardver közelibb" OS, valamint sikerülne az OpenGL API-t is leváltani valami más API-ra, ami azokat a funkciókat elhozná PC-re is mint amiről az összes konzolos hír szól mostanában, biztos vagyok benne hogy elterjedne, ha többet lehetne kihozni vele egy adott hardverből mint amit Windows alatt eddig kibírtak préselni.
-
Szerintem senki sem gondolta hogy gyorsabb... főleg elméletileg.
De mindenképp sokkal hatékonyabb... ez ez itt a baj.
A PC nem elég hatékony ahhoz hogy kihasználjuk ami benne van külön külön. -
Gergosz2
veterán
szerintem nem az volt a baj , hogy szart csinál az nV, szimplán pénzügyi dolgok állhattak mögötte(magyarul az ahogy drágán csinálják amit csinálnak.)
Hát igen , ha jobban lennének optimalizálva a játékok akkor vígna futnának kevésbé drága, régebbi hw-konis, de ugye ez nem lenne olyan jó hw gyártóknak, mert akkor nem cserélnék olyan gyakran őket az emberek.
-
Crytek
nagyúr
Azt mire megy vele a pc? Kihasználatlanul vannak évek azóta a nyomorult 100-200 ezres VGA-k mert kutya nem fejleszt pc-re minden kb. portolás.
És ha gyorsabb? Most a next gennél kb ugyanaz lesz a grafika szinvonal sőt konzolon 1-2 helyen szebb is. mindezt 120 ezer ft-ért (ps4) (xbox one több lesz) ,és akkor pc-be meg csak egy normális vga amivel tud is játszani az ember csak az 120k a többi alkatrész már nem is mondom.
Fáj az nvidiának hogy egyik konzolba se kellett a szarjuk ennyi.
-
"übershader"
-
atti_2010
nagyúr
válasz
WayneGace #10 üzenetére
Csakhogy ez a vásárlókat nem érdekli, engem az érdekel hogy jó termeket kapjak olcsón és ebben az AMD verhetetlen, a profitot meg az évente eladott 5-6 millió konzol majd helyrerakja.Gondolom ezt mára időzítették mikor az AMD bemutató lesz hogy róluk is legyen valami hír.
-
Tazsam01
tag
Sehol sem láttam a steamnél bármilyen utalást arra, hogy API terén valami forradalmi változásra készülne valaki megmutathatná már, hogy ez a forrás honnan ered.
Én lennék a legboldogabb ha végre ledobhatná a pc a láncait de sajnos jelenleg a win egyeduralkodó, ilyen formán a dx szintén és amíg ez így van addig a Microsoft nem fog csodát művelni, hogy tönkretehesse az XONE-t, majd hülye lesz.
A másik probléma meg ugye a korosodó hardverek, ha minden új DX verzió csak a legújabb hardverekkel lenne üzemképes és minden szoftvert a legújabb DX-re írnának akkor ha jól sejtem a PC egy nagyon drága évente cserélendő konzollá válna ezt meg a userek sem szeretnék.
Nehéz ügy ez és habár sosem volt konzolom úgy gondolom, hogy aki játszani akar az azon tegye, arra van kitalálva, naná, hogy sokkal jobb mint egy PC.Ettől függetlenül persze dühítő, hogy itt duruzsol a GCN a gépben és tudom, hogy sohasem lesz kihasználva ami benne rejlik.
-
Gergosz2
veterán
savanyú a szőlő ,mert kimaradnak ebből a konzolgenerációból
(#6) Jacek
+1 !
és ugye még nem kevés pénz kell hozzá, hogy játszaniis tudjon rajta az ember... -
ddekany
veterán
Azt gondolom a szoftveres probléma megoldása rohadt nehéz lesz, ha az MS nem szeretné, elvégre a játékos PC-ken Windows van (99.X%-ban). Viszont az MS-nek van egy XBox-a, nem biztos hogy szeretne neki konkurenciát állítani játék terén.
-
L4mie
veterán
MS nek nem érdeke a pc-s játékokat supportálni midnenféle DXekkel.
/már ha jól látom a problémát/ -
tixem
addikt
Savanyú a szőlő Tony? Önmagában a Titán max a MÉH-be jó a hipergigamegafeka Gflops értékeivel
-
Jacek
veterán
Plusz valahogy elfelejtette megemlíteni, hogy a grafikonban szereplő TITAN árából ki jön egy PS4+egy korrekt TV hozzá.. és azt hiszem a TITAN önmagában elég lassú az asztalon
-
Puma K
nagyúr
A lényeg:
"Építhető tehát gyorsabb PC a konzoloknál, de a hardverben található képességek kihasználása szempontjából mérföldekre lesz attól, amire az Xbox One és a PlayStation 4 képes. Ez persze tisztán szoftveres gond, tehát előbb-utóbb behozza a PC a lemaradást."
-
Sami22
aktív tag
"Nem kaptunk egy szeletet sem a tortából, ezért kijelentjük, hogy a torta szar."
-
blade zte
őstag
Majd a steamos-nél meglátjuk. Addig, amíg az meg nem megjelent, értelmetlen a többoldalas kifejtés.
Meg eleve amúgy is az, mivel csak mutogatnak egymásra kacifántos szövegekkel, meg kiskapukkal, hogy mégis ez meg az a jobb.
Az a közepes GPU a konzolokban nálam a PC-n azért elviszi a legtöbb dolgot legmagasabb beállításon.
-
törölt tag
" Sokkal problémásabb, hogy egyelőre semmi jel nem utal arra, hogy a Microsoft és a Khronos Group dolgozna olyan reformokon, melyek közelebb viszik a PC-s grafikus API-k képességeit ahhoz, amit az új konzolok tudnak."
Ha jól sejtem ez még csak nem is új keletű probléma, hanem egy ideje már kellene valami munkacsoportnak foglalkoznia vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest