Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz Abu85 #64 üzenetére

nekem is az tűnt fel, hogy az unrealról jöttek a mobilos hírek, aztán .... SEMMI.
    és mostanság kezd látszani, hogy kapálódznak, de lehet h már késő :)
    (a prezentált techdemoók csodásak voltak, amit csak láttam!)

az arm kód jó a szviccshez is gondolom: mobilokhoz mérve jó az a hw, sőt a snake pass pl megmutatta, hogy ezzel a motorral eléggé "nagygépes" grafra is képes! oké, tudom h elég speciális a játék kinézete, de ha nincs más....

(#65) b. : nagyon jól értem a sok zöldséget, amit összehordtál :) sajnos te nem érted a világot, olyan ok-okozati tévutakra tévedsz, rossz olvasni (gcn és dx12 = félidős konzol és tsai), ha pedig konkrétumot kérek (ue4), akkor sunnyogsz :P

frosbite köszöni, de jól megvan: a battlefrontban pl. pazar látvány mellett tud a vr missönje 60frémet... VALÓDI játékban.

• arty

veterán

válasz b. #41 üzenetére

linket kérnék a fricskázó ue4-et használó, konzolon is 60fpst célzó, valahogy kinéző címre! :)

(#53) nubreed: amint 75% lesz az amd gpuk piaci részesedése, azonnal mindenki rácuppan az általuk nyomott free cuccokra ;) ördögi kör, tudom ;)

(#54) wwenigma : azt még akkor kellett volna, amikor "partiban" voltak nvidiával. huszonpár százalékos részesedéssel tökönszúrnák magukat egy ilyen húzással :)

• arty

veterán

válasz b. #28 üzenetére

látom nem sikerült értelmezni a "kapitalista" szót ;)
    leírtad gyakorlatilag ugyan azt, amit én.

de persze értem a teoldaladról is, nagyrészvényes vagy a ződeknél, így onnan próbálod megfogni a dolgot :D

(szal köszi, a realitásokkal képben vagyok, ettől még az én/fogyasztói szemszögemből az nv genny, az amd pedig a hős, suta kereszteslovag)

(#32) morgyi : 3d audioval nem lehet szoftvert eladni, grafikával lehet. ez van :(

(#34) b. : nem tudtak normális hwt összehozni? te mit raksz össze 399 dolcsiból? hogy fut a 2013 őszi 400 dolcsis hardvereden a..... BÁRMI?! :D uramisten, te még inkább laikus vagy, mint az a többi hsz-edből lejött :D (amugy sem tudok róla, hogy kivonták volna a forgalomból bármelyik áemdékonzolt, a mai napig kijön rájuk ~minden)

ráadásul azzal se vagy képben, hogy nem az amd-é a konzolpiac. ő szállít bele hw-t, de a többit az ms/sony adja és arra fejleszt a fejlesztő - a gcn nem is látszik számára... ráadásul mamár legtöbb port pécéről butul konzolra és nem fordítva, sajnos. (mármint konzolos szemszögből sajnos)

NV-nek nem az amd szekerét kéne tolnia, hanem a tiédet, az enyémet, olyan előremutató hardverrel, amerre az ms nyomja a "világot" (jobb hijján). De ők ebben sehol nincsenek, a régi szart tákolják ügyesen, ócsón (és adják el neked drágán, konkurrencia hiányában). És mivel a világ nagyrésze az "övék", így kapod ugyan azt a szutykot, amit 7-8 éve is kaptál (durván). A fejlesztőnek is jó, hogy nem kell ujragondolni mindent .... mindenki nyert - a játékost kivéve.

(#36) b. : "Egyébként BF1 is gyönyörűen fut NV kártyákon dx 12 Ben is." - nemá, nem vágta pofán a VEVŐI 70-80%-át a fejlesztő egy vidián döglődő verzióval?! :D jah, ez nyilván azt mutatja, hogy az nv a király hw :D

• arty

veterán

válasz b. #23 üzenetére

"kifejteni nem akarom miért."

gondolom valami olyan lett volna a kifejtés, hogy "az amd egy életképtelen kutyaütő, bezzegazenvidia" :D
    örülök, hogy megspóroltad a hszt :D

egyébként nincs új a nap alatt, a vidia szokás szerint genny.
    vagy kapitalista. vagy kapitalistÁBB. ami nekünk vásárlóknak nyilván nem jó, pláne nem hosszú távon... de asszem ezt látja mindenki, amikor kijönnek az egyre drágább nvidiák, az amd képtelen konkurrenciát állítani, aztán egy ponton majd csak ződ lesz és... :/ (nem b.! nem a kánaán köszönt be akkor! :D )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés