- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Már amelyik játékban beállítható értelmes élsimítás
Aliens vs Predator (2010?), Hard Reset pl nem ilyen :/Ahogy nézem, még azok a játékok sem emelhetnek kifogást, amelyek megkövetelik a 4 magot.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Menthirist #1195 üzenetére
"A 4790k-m még szerintem jó pár évig elég lesz, pedig 2014 nyarán jelent meg"
Nem lepődnék meg, ha 2020-ig is ki tudnád vele húzni, hacsak nem jelenik meg valami érdekes új technológia.
Engem is most legfőképp az M.2 SSD meg az USB3.1 érdekelt. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Menthirist #1193 üzenetére
tudtam, hogy valamit nem jól írok megint
i5-ök
Viszont ez nem változtat azon a tényen, hogy az intel legutolsó processzor generációja gyakorlatilag nem gyorsabb, mint az egy generációval előbb kiadott processzorok. Itt a Prohardveren volt valami teszt, hogy az általam váltott két proci között valami 30-40%-nyi lehet a teljesítmény fejlődés. Meg 5 év
Szóval igen, ha nem húznak elő valami nyulat a kalapból, a mostani fejlesztéssel már nem 5 évet fogok kihúzni, hanem jóval többet.Elmúltak már azok az idők, amikor megérte 2 évente masinát cserélni
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
gainwardgs #1048 üzenetére
Szóval, veszek egy GTX1080-at, egy kis tewak nekije, és van egy 3x gyorsabb vga-m?
GTX960 lenne a kiindulási pont, ami rá sem fért a grafikonra
-
-=RelakS=-
veterán
Akkor asszem lenne egy kérdésem
Ha 4K helyett fHD "adást" nyomsz a monitorra, megnövekszik-e érezhetően a késleltetés?
Csak azért kérdezem, mert ilyenkor (gondolom) több dolga van vele a monitornak az átméretezés miatt, és az beleszól-e a késleltetésbe. Sajnos apróságok is számítanak. Észrevettem, hogy amióta kisebb késleltetésű tévém van, kevésbé vagyok béna a játékokban
-
-=RelakS=-
veterán
Megy itt a nagy szájkarate, inkább nézzetek Doom 4 demózást GTX 1080-on...
Konzol verzió, csak összehasonlítás végett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest