Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
Persze, értem, 4K-ra egy GPU még vállalhatatlan, ha olyan játékkal játszol. De még 2db-al sem mindig van meg a 60fps. És az új generáció szerintem még a 20% különbséget is csak tuninggal fogja hozni. Talán a jövő évi nagyobb tesók kicsit még jobbak lesznek, de még azt is kevésnek érzem majd 4K-ra, mert addig a játékok gépigényei is emelkedni fognak, ahogy szinte mindig is volt.
-
deicide
veterán
Azért abba is gondolj bele, hogy vannak már 165Hz-es FHD monitorok, oda azért nagyon kevés a 970, főleg szűrőkkel. Ahogy te a 4K-t vízionálod a jelennek, úgy a 60Hz is kezd lassan háttérbe szorulni. Azaz FHD-n is van létjogosultsága még a 1080-nak is.
Zeratul: jó összefoglaló. De engem pl nem fog érdekelni, hogy mennyivel gyorsabb, ha akár csak 1-2%-al gyorsabb a TitanX-nél, már mennek a levesbe.
-
-
deicide
veterán
Nem tudom, melyik disztrinél vagy, de az utóbbi időben pl az Asus előzetes árai köszönőviszonyban sem voltak a végleges árakkal.
Megrendeltük a kártyákat, bejött x áron és még a megjelenés napja előtt küldtek credit note-ot, mert mégiscsak inkább x-100 USD lesz az ára. De MSI-nél is többször volt ilyen nVidia vonalon.De a kártyákat már mindenki nagyon várja, napjában 3-4 telefon, mikor érkezik, mennyi lesz az ár. Engem már az is meglepne egyébként, ha a 27-i startra 5-10db-nál több 1080 jönne az országba.
-
deicide
veterán
válasz
stratova #596 üzenetére
Nem szempont az ár, persze, a TX-en így is sokat buknék, de máshogy működik a dolog. Ha ki kellene fizetnem a különbözetet a TX használt és a 1080 új ára között, azon talán kicsit többet gondolkodnék.
GeneraL_XTX: nem, ha ezeken sírnék, már folyó folyna a kertben, mert az új autón még több veszett.
-
deicide
veterán
válasz
GeneraL_XTX #593 üzenetére
Én a TitanX-eket is lecserélem 1080-akra, ha csak egy kicsit is gyorsabb, mert 3440x1440@100Hz-en minden fps jól jön.
-
deicide
veterán
válasz
turbokappa #582 üzenetére
A szürkeimport egész mást jelent, a kártya attól eredeti, rendelős lista, áfacsalás koncepciójával tisztában vagy?
Én egyébként már jeleztem nVidiának, hogy a TitanX-ek helyett hozza majd a 1080-akat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Könyvajánló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest