- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vigilante
őstag
Ezt néztem, mivel őket tartom a legjobbaknak, és náluk ment a referencia értékeken az 1080-as a referencia 980 Ti ellen, így számomra ez a legmérvadóbb.
Egyébként számomra úgy is az 1080 Ti lesz az érdekes HBM2 memóriával.Hogy a későbbiekben GTX 980 Ti SLI legyen vagy az a csoda.
-
-
Ijk
nagyúr
4k miatt reménykedtem hogy jobb lesz a 980Ti-nál legalább 75%-al. Őszintén szólva a fullHD-t leszarom, meg az összes gémervérpisti kínját hogy milyen 3 számjegyű fps-t mutat a benchmark a csúcskártyákkal. Ellenben 4k-n még a Ti is sok játéknál 20-30 fps-el döcög.
Namármost a lényeg az lenne hogy belátható időn belül megvalósuljon az egy gpu-s 4k megjelenítés, mert a két gpu drága, kényes, melegszik, és még mindig sok játék nem támogatja. Ha az 1080 75%-ot verne a Ti-re akkor jó eséllyel a következő csúcskártya hozná egy gpu-val a másfélszeres gtx980ti teljesítményt, ami már épp elég lenne UHD-hez.
De ha itt 20% lesz a különbség, akkor ez a generáció sem alkalmas UHD-re egy gpu-val. Persze majd meglátjuk, de igazából én emiatt vártam az új generációt, fullHd-n röhögve ellennék egy 970-el is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest