- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jacint78 #171 üzenetére
Valóban, figyelmetlen voltam. Az első két kérdésre tényleg van válasz a cikkben.
A harmadiknál félre értesz. Tudom, hogy miről szól a cikk, de én nem egy ilyen félmegoldásra gondoltam, hanem egy általános szabványra, ami valóban 0 és 60/120/144 fps között tud frissíteni.
Vagyis csak akkor frissít a monitor, ha a GPU azt mondja. pl. ha 2 percig nincs változás a képen, akkor minek frissítsen? -
siriq
őstag
válasz
jacint78 #141 üzenetére
En orulok a g-sync-nek es mellette is vagyok. Nekem azzal van a bajom, hogy itt a ph-n nem igazan forditanak figyelmet a pontos informacio kozlesnek. Nem tudom mi lehet az igazi oka. Erdekesseg keppen feltettem valakinek, egy erdekes osszetetelu kerdes aki az oldallal foglalkozik. A valasza-ra igen sokat mondoan nyilatkozott(meg ha nem is akarta). Igazabol nekem ennyi eleg is volt, hogy a hatter reszet megkapjam annak aminek.
Jo latni, hogy a forumon meghatarozo emberek latjak a lenyeget a g-sync-nek. -
Lacccca87
addikt
Gondolom akkor a még több mikro laggnak és input lagnak jobban örülnél?
Mert ez kb ezt fogja előidézni ha nem bírja a PC a tempót.
Ez a megoldás nem csodafegyver, kb akkor fog szerintem hatékonyan működni ha a rendszer képes a szükséges sebességre az esetek min 80-85%-ban. Ha ettől több esetben kell fáltogatnia a a frekit akkor idegesítő lesz.Csak úgy megkérdem hogy LCD esetén volt e szerencséd magas frissítési frekihez huzamosabb ideig (min 75Hz, kb 2-3 évig) amíg megszokod és utána ültél oda mondjuk egy 60Hz-s elé?
Csak mert én igen és eléggé fura és kellemetlen volt eleinte, kellett vagy min fél év visszaszokni. -
Zeratul
addikt
Nem fog megtorpanni, mert, ha egy picit késik csak a képkocka, akkor nem kell megvárni a következő frissítést. Márpedig most meg kell várnia, ami miatt nagyon megtorpan. Nem tünteti el a jelenséget, de lényegesen csökkenti.
Nem várja meg, csak ha be van kapcsolva a V-onsync, ha nincs akkor nem vár semmire és tearing van. A tearinget ugyaneltünteti, de a szoftver és egyéb HW hibájából eredő mikrolagra hatástalan, a nagy FPS esést az agyad úgyis észre veszi, tearingtől függetlenül is. Nem kell 120000 konfigra, csak néhány kategóriát felállítani a skálázódásban és azt komolyan is venni és arra optimalizálni.
-
Zeratul
addikt
Ne haragudj de hülye vagy ha szerinted ez a VGA gyártók bűne és nem a programozóké. Van egy elfogadott standard a képfrissítésre, nem véletlenül. A grafikus motort kellene úgy megírni hogy az adott HW esetén skálázódjon a monitor hadveres frissítésének megfelelő FPSre és akkor nincs mikrolag vagy tearing. Na ez nem megy a programozóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest