- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Koszi megegyszer. Ez is ember tipus valogatja. Nekem a 23.9xx fps video alatt is agybaj kerulget szindroma van.Iszonyat durvan akadozik a kep. Valakinek ez sem tunik fel.
Masik fps teszt alatt sem tudtak megallapitani sokan, hogy most folyamatosabb vagy nem. 60 fps folott csak kevesen lattak a kulonbseget. Viszont aki latja annak nagy a diffi. Nem is kicsit. Atti trol baratunktol is megkerdeztem, nezte a tesztet de nem latta, illetve nem tudta erzekelni a kulonbseget.
A vilag mar csak ilyen. Ezert vegre talan nem az fps-t fogjuk hajkuraszni esznelkul hanem egyutt ugy, hogy teljesen folyamatos legyen a kepi megjelenites. Lehet mindenfele uj effektet berakni ha ugyan olyan sz@rul jelenik meg mint eddig. Ettol nekem nem fog elvezetesebb lenni. -
siriq
őstag
válasz
jacint78 #141 üzenetére
En orulok a g-sync-nek es mellette is vagyok. Nekem azzal van a bajom, hogy itt a ph-n nem igazan forditanak figyelmet a pontos informacio kozlesnek. Nem tudom mi lehet az igazi oka. Erdekesseg keppen feltettem valakinek, egy erdekes osszetetelu kerdes aki az oldallal foglalkozik. A valasza-ra igen sokat mondoan nyilatkozott(meg ha nem is akarta). Igazabol nekem ennyi eleg is volt, hogy a hatter reszet megkapjam annak aminek.
Jo latni, hogy a forumon meghatarozo emberek latjak a lenyeget a g-sync-nek. -
siriq
őstag
Kis felbontasban lehetseges. Akkoriban meg volt piaca a CRT-nek. Mondjuk a 200+ hz frissites egy kicsit meredek. Nalam most 139 hz van 1024x768-ban. Igaz meg nem modoltam a monitor.inf-t. Nem is akarom kinyirni ido elott a monitort.
640x480-ban lehet 200 hz siman. Mindjart letesztelem ha tudom 8.1 alatt. -
siriq
őstag
Ha valaki megnezi a video-t, akkor meg szemelyes dolgok is kiderulnek. Az amd tobbet fizet linus-nak mint az nv partnership-ben de teljesen partatlanul iteli meg a dologat(Ez NAGYON FONTOS).
Megegyszer nekifutok a dolgoknak.A g-sync egy hosszabb tavu fejlesztes amit szelesebb korben lehet hasznalni. Nem csak pc, termeszetesen ha ki akarjak aknazni a lehetoseget. Ezert bizony ara van. Sokan a jovo teszteleset nezik(4K). Mar itt kijon az elonye. Masfelepites mas megkozelites. Van horsepower es van minoseg. Ha valaki valtoztatni akar, akkor nem lehet minden nezopontbol csak unnepelni. Tobben kerdeztek abu-t, mier nem ir az nv low lewel api-rol(ami majd 6 eves).
Masik fontos dolog meg a livestream. Sajnos nagyon kis emlitest kap ahhoz kepest, mekkora uto kartya.
Remelhetoleg pontosabb informacioval talajuk meg a cikkeket. Hirtelen ennyi. -
siriq
őstag
Valahogy kimaradt. a pcper.com mar hetfon teszteli eloben a g-sync-t. Nyugottan meg lehet nezni. Igen, mar hetfon meg lehet tekinteni eloben az egeszet.
Masik pedig. Egyelore nincsen eldontve, hogy 100% only nv legyen. Jelenleg gyartasi problemak miatt lassan halad az egesz. Ezert van ez a helyzet ami van jelenleg. Ez el is hangzik a livestream-ben, reszben.
Egy rovid szocsata: [link] -
siriq
őstag
Pontosan. El kell felejteni a v-sync fele megoldas. Mashogyan mukodik. Pont ez a lenyeg benne. Ha valakinek me mindig vannak ketsegei, akkor nezze meg az elo csak az emberekre lehet hagyatkozni.
Remelhetoleg sokat elmond, hogy a jatekiparbol harom igen csak meghatarozo egyeniseg rogton azt mondta, hogy KELL nekik. -
siriq
őstag
A sima livestream-n is lathato volt a tearing. Erdekes, hogy a cikk nem ter ki a tobbi igen fontos dologra amit az nv megemlit a sajat oldalan. Shadowplay egy masik igazan fontos dolog ami igen csak meghatarozo lehet bizonyos jatekosok szamar(vagy a mostani kirekesztett jatokos resze is belephet egy bizonyos ajton).
-=Ghost=-: helyett masra fokuszalhatnak. Rengeteg eroforras fel tud szabadulni. Igen hurra. Minosegi kepmegjelenites mellett. Lazan a tv-be kellene belerakni. Nv helyeben meg sem allnek. Hatalmas lehetoseg es uzlet termeszetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MIUI / HyperOS topik
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest