Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• afk22

tag

Azt, hogy mi lesz a jovo, azt nehez megmondani, de azert ennek a projectnek szerintem van par hibaja. Szerintem ez siman csak reklam celokat szolgal. Amikre en gondolok:

- minden darabot minden masik darabbal tesztelni kell, hogy jol mukodik-e (nem fognak tesztelni, es valoszinuleg kompatibilitasi problemak leszenek, PC-n is olyan szep es jok az altalanos buszok, megsem megy minden mindennel)
    - dragabb, mint egy pont ugyan olyan egybe telefon (plusz altalanos busz, plusz tesztkoltseg, plusz tokozas stb.)
    - darabokban minden dragabb (autotol kezdve minden)...
    - nagyobb, mint egy pont ugyan olyan egybe telefon (mondhatni latszik is)
    - egyseg felhasznalo, akik huzzak a telefon ipart annak nem kell ilyen, mert nem tudja osszevalogatni (nem is akar foglalkozni vele, valoszinuleg kenyelmetlen a fogasa, nagyobb, nehezebb mint az ugyan olyan egybetelefon, ha elromlik valami akkor ugy is beviszi a szervizbe, tehat pont ugyan ugy fogja kezelni, mint az egybetelfonokat)

Akik szeretnek buheralni azoknak jo, a tobbieknek meg csak nyug lesz. Raadasul nincs is annyi buheralos, mint gondolnatok, egy kicsit idosebb ember, aki siman ossze tudna rakni (pl. informatikus), az sem fog majd foglalkozni ilyennel, mert plusz nyug foleg gyerekek mellett es/vagy minden mas teendo mellett. Egyszer jatszani jo vele, aztan elmegy a varazsa, hosszutavon inkabb csak nyug szerintem. Tehat en nem nagyon latom ertelmet, egyedul azt, hogy reklam...

Új hozzászólás Aktív témák