- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Amikre én gondolok a gondolataid alapján:
- tuti nem fognak minden darabot, minden másikkal tesztelni. De tudtommal minden darabot, amit play store-ból lehet majd venni hitelesít a gugli, tehát elvileg működnie kell, ill ha nem működik verheted az asztalt. Ebben spec én nem látok nagy problémát....
- Az hogy drágább lesz-e... Az alap, illetve a modulok közti kommunikáció miatt több cucc van ebben mint egy normál okostelefonban. Ezt majd gondolom a gugli árazza be, biztos vagyok benne, hogy a feltétlenül szükséges chipek ellátásában keményen benne lesz a kezük. Olcsóbb meg attól lehet, hogy (egy modul gyártónak) nem kell marketingelnie igazán, és tényleges verseny lesz talán, kevesebb r&d költség (egy modult kell specifikációhoz illeszteni + egy driver, ahelyett, hogy 500 komponensből összerakni 1 telefont amire aztán rá kell huzni egy androidot stb...)
- Darabokban nem minden drágább. Brand PC ugyanazon specifikációra legózva mindig olcsóbban kihozható. Értem mire célzol, de ebben sem vagyok biztos. Autó teljesen más tészta, ott a raktározás/szállítás/értékesítés dobja meg (plusz gyári alkatrész esetén a gyár is jól lehúz).
- Nem feltétlen nagyobb, inkább mondjuk úgy, hogy ugyanakkora térfogaton kevesebb lehet a "hasznos" alkatrész. Ez tényleg bukó valamennyire, vagy benyeled, vagy nem veszel legós telefontIgazából ez engem annyira nem mozgat még, ők se hülyék: tudják, hogy mekkora a hendikeppel indulnak, és csak az számít a végén mit tudnak letenni az asztalra. Ha valaki más csinálná ezt, azt mondanám instant fail de a guglinak (meg az applenek) van esélye.
- egység felhasználó... tök jól látod a helyzetet. Rohadtul nincs ilyenre szükségeUgyanígy, csúcskészülékekre sincs szükségük... az egységsugarúaknak jó marketinggel lehet eladni bármit, sőt egyáltalán csak úgy lehet sikeres egy termék ha jól marketingelik (függetlenül attól, hogy a termék hulladék vagy jó). Ezt is ugyanúgy simán el lehet adni bárkinek, csak jól kell tálalni. Konkrétan szerintem ez messze a legnagyobb kockázat... nagyon okosan kell csinálniuk, ha ezt el akarják adni.
Nem lenne rossz ha a jövőben nem a "samsung" telefon lenne a menő, hanem pl a sony kamera modul, qualcomm/nvidia/mediatek soc modul, ilyen-olyan noname startup-ok által kis szériában gyártott új technológiás akku modul stb... beindulna valami innováció féle. Mert ami most van, az katasztrófa...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest