- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
válasz
Viktor0610 #132 üzenetére
Bezzeg ezt már nem igazán linkelgeti, ahol elvérzik a szifon.
(tudom, hogy Samsungról szól a topik, még mielőtt...)
-
Ádám16
addikt
válasz
Viktor0610 #154 üzenetére
Azert irtam oda, hogy i5s soc-cal jon a 6c.. Igy csak a kijelzője lesz nagyobb, ami nem egyenlő azzal, hogy jobb is.
-
UFC
aktív tag
válasz
Viktor0610 #132 üzenetére
Ezek a tesztek többet érnek mint az ANTUTU pontszám. Mondván mint a valós életben megnyitod a programot amit használsz. Aztán megnyitsz egy másik programot amit használsz és így tovább stb. Persze nem rögtön egymás után mint itt.
És nem nem az a pár másodperc számít mert én pont leszarom. Csak kedves kolléga azt irta labdába se rúg. Hát nem tudom. Ha kiveszem a dobozóból és használom jelenleg gyorsabb a 10 hónapos 5s vagy ugyan olyan gyors mint a frissen kidobott S5. Az S5 nek elve az iPhone 6 lenne az ellenfele.
Semmi bajom az androidos telefonnal csak az ilyen hogy labdába se rúgna meg nem ér semmit stb hsz-re nem tudok másképp reagálni.
Csapoati
Hát a sorozatos olyan hozzászolásokra mint amit fentebb is említem az ilyenekre reagálom le ezzel. Mint te is írod vicc hogy most melyik jobb. Csak ismétlem ez a labdába se rúg duma azért... na.
-
Giorgio1313
aktív tag
válasz
Viktor0610 #123 üzenetére
Mint ahogy a 4 óra a note 3al...
-
hemaka
nagyúr
válasz
Viktor0610 #14 üzenetére
Mert legalább lenne benne valami fejlesztés. Most ha kijönnek az n+1-edik fullhd kijelzővel, nabumm... Amúgyis, amikor a sima 4 kijött a 640x960-as kijelzővel, azért az odavert rendesen. Most is valami hasonlót kellene villantaniuk. Meg mondjuk az ios-t kicsit átdolgozni, mert én ettől az újtól hányok, de tudom, hogy erre kb. 0 az esély.
De majd meglátjuk. Én biztosan megvárom az iphone-t. Igazából amik most vannak a piacon talán a G3, ami tetszik, viszont méretben nekem már nagy, kényelmetlen volt nyomogatni egy kézzel. A nexus 5 is tetszik külsőre, csak az anyaghasználat siralmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest