Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanit610
aktív tag
Az Apple most évente ad ki ugye telefont és oprendszert. Sajna utóbbi eléggé szarul sikerült tavaly elsőre, egyszerűen nem volt még szerintem kész (ahogy az iOS 6-ban pl. a Maps). Ennyire bugos szoft rég nem jött ki, amire bizonyíték a sok javítócsomag. Remélem tanultak belőle és jobban odafigyelnek a tesztelésre, debuggolásra.
Ez viszont szerintem kiküszöbölhető lehetett volna egy telefon évente, szoftver 1-1,5 évente ciklussal. Jó, jöjjön akkor minden évben készülék, de az legyen használható is, ne kelljen utána azon merengeni, hogy most ez a változat mit javított és milyen hibát hagyott meg. Nagyjából erre gondoltam, valóban öngyilkosság a kétévente modell (még ha az ütős is), mert manapság egy változat sem húzhatja 2 évig, nem beszélnek addig a cégről, stb. stb.
#185 jerusalem
Komoly probléma,vagy hogy is mondjam...HIÁNY lehet az Ember életében,ha egy telefonkészülék,ekkora érzelmeket vált ki nála.Tehát valami nem kosher,ha így beleszeretünk például egy "rohadt" telefonba.
...de be lehet helyettesíteni más "ingóságba" is..
Szerény véleményem szerint.Számítottam rá, hogy valaki majd ezen fog lovagolni, és totálisan félreérti, de dedósabban már nem tudom elmagyarázni, így inkább hagyom, hogy azt hidd, amit akarsz. Veszett fejsze nyele lenne neked bármit is megmagyarázni, ha elsőre nem jött át. Örülj magadnak.
Ja, és köszi, semmilyen hiány nincs az életemben, trollhiányom sem.
-
Teljesen egyetértek a hozzászólásaiddal.
Komoly probléma,vagy hogy is mondjam...HIÁNY lehet az Ember életében,ha egy telefonkészülék,ekkora érzelmeket vált ki nála.Tehát valami nem kosher,ha így beleszeretünk például egy "rohadt" telefonba.
...de be lehet helyettesíteni más "ingóságba" is..
Szerény véleményem szerint.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legfrissebb pletykák és kémfotók szerint a Samsung következő csúcskészüléke hasonlíthat az Apple iPhone 6 vagy a Sony Xperia Z3 lekerekített oldalíveire.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Politika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest