Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hdanit610

aktív tag

válasz Zoja™ #184 üzenetére

Az Apple most évente ad ki ugye telefont és oprendszert. Sajna utóbbi eléggé szarul sikerült tavaly elsőre, egyszerűen nem volt még szerintem kész (ahogy az iOS 6-ban pl. a Maps). Ennyire bugos szoft rég nem jött ki, amire bizonyíték a sok javítócsomag. Remélem tanultak belőle és jobban odafigyelnek a tesztelésre, debuggolásra.

Ez viszont szerintem kiküszöbölhető lehetett volna egy telefon évente, szoftver 1-1,5 évente ciklussal. Jó, jöjjön akkor minden évben készülék, de az legyen használható is, ne kelljen utána azon merengeni, hogy most ez a változat mit javított és milyen hibát hagyott meg. Nagyjából erre gondoltam, valóban öngyilkosság a kétévente modell (még ha az ütős is), mert manapság egy változat sem húzhatja 2 évig, nem beszélnek addig a cégről, stb. stb.

#185 jerusalem

Komoly probléma,vagy hogy is mondjam...HIÁNY lehet az Ember életében,ha egy telefonkészülék,ekkora érzelmeket vált ki nála.Tehát valami nem kosher,ha így beleszeretünk például egy "rohadt" telefonba.
    ...de be lehet helyettesíteni más "ingóságba" is.. :)
    Szerény véleményem szerint.
    :)

Számítottam rá, hogy valaki majd ezen fog lovagolni, és totálisan félreérti, de dedósabban már nem tudom elmagyarázni, így inkább hagyom, hogy azt hidd, amit akarsz. Veszett fejsze nyele lenne neked bármit is megmagyarázni, ha elsőre nem jött át. Örülj magadnak.

Ja, és köszi, semmilyen hiány nincs az életemben, trollhiányom sem. :)

• TheBikerider

veterán

válasz Zoja™ #184 üzenetére

Teljesen egyetértek a hozzászólásaiddal.
    Komoly probléma,vagy hogy is mondjam...HIÁNY lehet az Ember életében,ha egy telefonkészülék,ekkora érzelmeket vált ki nála.Tehát valami nem kosher,ha így beleszeretünk például egy "rohadt" telefonba.
    ...de be lehet helyettesíteni más "ingóságba" is.. :)
    Szerény véleményem szerint.
    :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák