- Telekom mobilszolgáltatások
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó-jó, annak elvárások, nem volt pontos a felsorolásom, de ezek alapvetően automatizált tesztek és az emberi oldal csak végignyomogatja, mert nem lehet mindent scriptekkel megoldani. Tapasztalatra alapozom, bár nem Apple laborral, MS-sel van tapasztalatom (partnerségi programok). Viszont ne várjatok túl nagy minőségi elvárásokat. Elég megnézni a sok fingóprogramot.
-
Nem, ezt nem emberek tesztelik... legalábbis nem kézi tesztelés megy. Ha nem látsz bele, akkor ne írj róla. Ami "átcsúszik", az megfelel annak az előírásnak, amit kiadtak, ergo nem fagy, fut, kompatibilis, nem eszi meg a memóriát szivárgással, stb. De hogy mi a tartalom, milyen a UI, szép-e, a kutyát nem érdekli.
-
Hát... én elhiszem, hogy írtak erről valami agyzsibbasztót (nem olvastam el), de attól, hogy eltárolja, hogy 10 napja jártam a Nyugati környékén, még egy GPS se fog hamarabb megtalálni semmit, ha visszamegyek oda... ha már cache, akkor nem inkább a műholdak mozgását kellene tárolni? AR? Mire használható a tény, hogy már jártam ott ebben is? Semmire. Amúgy milyen AR alkalmazásról beszélünk egyáltalán?
Én tényleg értem, de ez nem elfogadható érv nálam, hogy dokumentálva van. Inkább még olaj a tűzre, nem magyaráz semmit, hogy nem véletlenül van ott. Ezt eddig is tudtuk.
dabadab:
"Sima teszteles nem szur ki egy jobban megirt trojait"Igen. Max. azt nézik, mennyire kompatibilis, nincs-e komolyabb memory leak, stb. Egyik labor sem ellenőriz mélyebben. a WP7-nél is mennyi szar kikerül marketre...
-
Aha... akkor mutasd már meg a dokumentációt és egy appot, amit erre írtak és nem csak az Apple láthatja. Ez sokat lendítene a belinkelt kép helyett egy kinyomtatott papírról.
Mivel se te, se más itt (legalábbis így gondolom) nem ismeri a valódi okot, maradjon ez inkább költői kérdés és egyben a rosszallásom jele is az egésszel kapcsolatban. Majd úgyis jön hivatalos valami duma, de az már utólagos...
-
Egyáltalán nem újdonság... már egy éve is rugózott ezen valaki, csak akkor nem kapta fel a sajtó.
De itt nem is ez a gond vagy hogy el fogják lopni a drágaszágomat, csak felmerül a kérdés, hogy ez mire kellett akkoriban, amikor belerakták? Mi lehetett a valódi célja? De ezt sosem tudjuk meg, hacsak nem indul újra az X-akták.
-
Igen, az. Nem kicsit, nagyon.
És szerintem elég nagy baj is egyben. Nem azért, mert most holnaptól megfigyelnek, hanem mert sunyi dolog. Ha valaki azt mondja, ettől pontosabb lesz a GPS, téved (attól lenne pontos, mert már jártam arra? Na de más napszak, műholdak állása, stb... ez nem így működik). Azt még nagyon nagy jóindulattal bele lehetne magyarázni, hogy de jó, emlékeztet a telefon, hogy X múzeumban már jártam és ennek együtt örülhetünk, de ez elég idióta dolog. Szóval erre nem tudom, hogy lehet-e magyarázatot adni, de max. majd megmondják, hogy rosszul tartotta a nép a telefont és azért van így... az a baj, hogy bármelyik cég elüti a dolgait valami maszlaggal és ezzel el is intézik a dolgokat (kivéve talán a japánokat, ők elég gerincesek).
-
"Szerintem leírtam mire való."
Nem írtad le. Ez a te álláspontod, nem a cégé és ráadásul elég bizonytalan, mivel egyetlen más gyártó sem alkalmaz hasonlót... (készítettem már GPS logoló alkalmazást, de ez a egyetlen módszertanban sincs benne.) Gyorsításra, cache-elésre sem lenne a legjobb megoldás.
-
" Ha már kiraboltak, vagy betörtek hozzám, akkor nem ez lesz a legnagyobb problémám, máshogy meg nem igen férsz hozzá."
ezt egyszer már írtad és még mindig nem érv. Ez kb. olyan duma, hogy minden autó füstöl az úton, akkor már egy cigiző ember fog zavarni? Igen, az fog, mert annak megmondhatom, hogy álljon arrébb, ergo kiküszöbölhető.
Hallottál már a bothálózatokról? Na, nem feltétlenül kell neked tudnod arról, hogy a géped még miket csinál a háttérben. Vagy a FB-hoz: nem kell betörni ott sem. Indítasz egy népszerűnek vélt cél vagy csoport nevében egy accot és pillanatok alatt lesz százezer potenciális áldozatod.
Nem azt mondom, hogy most ezzel fog mindenki visszaélni, de sem értelmes magyarázat nincs rá, ez minek kellett a telefonra, sem egyel több veszélyforrás nem hiányzik.
"Mivel ezek az adatok nem kerülnek elküldésre"
Legalábbis ez még nem derült ki. -
Igen, az igazán nagy baj (legalábbis ha nincs szinkronizálva valahol a felhőben vagy a gépeden), de kell még rá egy lapáttal?
Nem, ha nem muszáj. És itt most nem csak lopás esetében okozhat ez gondot.
zsolidodd:
Nem a félelem vagy a paranoia itt a kérdés, hanem a lehetőség. A FB üzenetek alapján is feltörtek, loptak, raboltak már emberektől... nem kell mindentől rettegni ahhoz, hogy a felesleges kockázatokat elkerüljük. -
Már itt is linkeled? Értjük, de ez nem magyarázat. Miért tették bele? Az is le van írva?
talán extrém példa:
A gépemre szinkronizál ez a vacak és mondjuk hetekig nyomon is követ. Valaki megszerzi a fájlt és rögtön tudja a napi rutinomat is. Aztán jönnek és betörnek.
Az Apple-nek miért jó ez, mire kell? Ja, amúgy vajon hány iPhone felhasználó olvassa a hírt és titkosítja azonnal? Szerintem kis százalék sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest