- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
zsigus:
nem kell DX11-es kártya (IGP) a gépbe, ahhoz hogy menjen rajta a Win7.hol írtam ilyet, hol olvastál ilyet?
inkább te olvasd el előbb azt amire reagálsz aztán utána okoskodj..
azért fejlesszek win7-re hogy aztán dx9-ben használjam?
ne magadból indulj már ki..moonman:jaj hagyd már ezt a bullshit marketing szart..
ff meg tudja oldani a hardveres gyorsítást xp-re ms nem?
az hogy lehetséges?ott mégiscsak megoldható technikailag?itt egyszerűen egy erőltetett értékesítésről van szó, ms nem akarja megoldani a dolgot..a többi meg egy nagy adag marketing bullshit..ha te bekajálod te dolgod de ne várd már tőlem hogy én is kajáljam..
Balika911: én látok benne mert az xp júzer is ms júzer, és ha jól tudom 2014-ig még supportja is van..akkor mi ez a diszkrimináció?
viszont a macesek meg kapnak helyette Jobs bácsit..
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest