Új hozzászólás Aktív témák
-
emelhu
aktív tag
Én elfogadom és megértem a bizalmatlanságot.
Minden államnak joga (és szerintem saját népével szemben kötelessége), hogy védje az országa érdekeit (pl. elektronikus eszközök kémkedésével szemben).Ha a keretek jól ki vannak találva ez megoldható.
Pl. az tényleg mehet, hogy létrehoznak egy ellenőrzési labort, vagyis az IBM zárt területét egy kinai városban, ahová akár hetekig, hónapokig mehetnek a megbizó ország szakértői.
Ki nem tudnak vinni semmit, de ugyanúgy tesztelhetnek, ellenőrizhetnek, mintha egy IBM fejlesztő intézetben dolgoznának.A Nyitott Égbolt megállapodáshoz hasonlitanám, bizalmat ad az ellenőrizhetőség.
Igazán komoly know-how (netán forrás) nem szerezhető igy, hiszen a "hogyan működik" valószinűleg nem titok, hozzáértő képe4s felvázolni a fekete dobozok gráfját, ami elvégzi a feladatot, de igy ellenőrizhető (ha nem is teljeskörűen, de legalábbis megnyugtató szinten) hogy mire bizza rá egy ország az adminisztrációját.Pl. én is elvárnák ilyet (tudom elvileg átadták már országoknak), a Windowshoz számos EU fővárosban.
Ahol a kormányok + társadalom (azaz civil szféra) képviselői akár újra is fordithatnák a teljes win csomagot és lekomparálhatnák a piaci telepitővel, aztán a teljes forrást tanulmányozhatnák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Whisky topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest