- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
válasz
Plasticbomb #12 üzenetére
Oké, de ez a 360fokos cucc 110ezer Ft ha jól emlékszem. Felrakod a bukósisakodra és kész, nem kell távolsági kép. Azt nem tudom mennyire bírja az akksija. Még biztos ki kell forrnia magát ennek is, csak az elképzelés tetszik. Az amiről te beszélsz, az már nagyon speciális igény, még jó h horror áron van.
-
BeZol
őstag
Én mikor samsung vr-t próbáltam, akkor bepárált a szemüveg, elég zavaró volt, viszont nagyon bejövős a 360 fokos kamerafelvétel lehetősége, pl. tök megörökíteném ahogy körbetekerjük a balcsit, aztán utólag fotelben újra átélhetem úgy, hogy bármikor nézelődhetek jobbra-balra-hátra is. A rázkódás miatt viszont lehet zavaró lenne, de az ötlet tetszik nagyon, kérdés jó-e más mobilhoz, csak ők árulnak-e ilyen kamerát, és melyik szemüveg nem párásodik be, ill. egy s7-eshez képest van-e jobb kijelző, mert én azért észrevettem a pixeleket, még ha nem is olyan vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest