- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Én a 2 haveromból (is) indultam ki.Egyik 8800GT a másik GTS250 alá vett egy 22colos Full HD monitort, és úgy megbánták, h azt neked leírni nem tudom...valahogy nem fut úgy a játék mint azelőtt 1280x1024ben...
Persze Te tájékozott voltál, hiszen GTX580 alá jó a Full HD.Neked nem kell levenni semmi grafikai beállítást, így könnyű mondani hogy "le kell venni az extrákat" és jó lesz Full HDban is... -
ProEvoFan
nagyúr
Full HD felbontású monitor alap?
Szerintem az vga zabáló,és nem nyújt annyival többet, mint az 1680x1050.Arról nem is beszélve, h sok tájékozatlan emberke megveszi a 22"os Full HD monitort, (aminek semmi értelme, Full HDnak 27" felett van jelentősége) hazamegy és a játékok nem mennek el neki úgy, mint a régi monitorán...de Full HDHiába jönnek az új vgak év végén, marad a konzol uralom.Maximum szarabbul portolják a konzol játékokat és jöhet a marketing duma: "Látjátok, ehhez már kell az új vga!!!'
(#20) .mf igen, én is elvagyok a HD4850el, de azért sok helyen már nem szereti a maximum árnyék beállításokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest