- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
ProEvoFan #77 üzenetére
Ezen nem tudom mit kell csodálkozni, várható volt hogy úgy jóval lassabb lesz a játék. De szerintem közepes beállítások mellett azok a kártyák is elboldogulnak a legtöbb játékkal fullHD felbontás mellett is. Nekem egy 4870 van a 24" monitor mellé és a legtöbb játék szépen elfut magas részletesség mellett is, legfeljebb nem használok AA-t és kikapcsolom az árnyékokat ha nagyon muszáj. Viszont a 16xAF az alap minden játék esetében. Szóval aki képes kompromisszumra az gyengébb kártyával is élvezheti magas felbontásban a játékokat, de szerintem a mai monitorok már a natívnál kisebb felbontás mellett is szép képet adnak.
-
TTomax
félisten
válasz
ProEvoFan #77 üzenetére
Nekem ez előtt egy AOC 24"-os 1920-as monitorom volt,elajándékoztam,egy GTX260-al együtt...szépen elvannak egymással... egy GTS250-hez már egy 1680-as 22"-os monitor is túlzás lett volna!Még mielőtt jöttök..az aoc elött egy 22"-os samsung E2230-as volt...na a három monitor közül a mostani LG képe toronymagasan vezet,igaz ledes...
-
TTomax
félisten
válasz
ProEvoFan #44 üzenetére
"Arról nem is beszélve, h sok tájékozatlan emberke megveszi a 22"os Full HD monitort, (aminek semmi értelme, Full HDnak 27" felett van jelentősége) hazamegy és a játékok nem mennek el neki úgy, mint a régi monitorán...de Full HD"
Láttál te már 22"on 1920-as felbontást?Nekem volt Samu 22"-os monitorom ami csak 1680-at tudott,nagyságrendekkel szebb a képe a mostaninak,és nem csak a játékokban,hanem a böngészőben is tűéles képe van.Ráadásul 1680-ban is szép képe van,nem kötelező a játékokat natívban tolni.Egyébként pedig nem a felbontás hanem az egyéb extrák eszik meg a VRAM-ot, mint pl AA, DoF, amit szépen ki lehet kapcsolni.Én direkt ilyen monitort kerestem,nekem nem kell 27" mert 60centiröl nézve nem hiszem,hogy okos dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Parfüm topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest