- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Szerintem is az LG-nek van a legszebb képe! Nekem nem LED-es, de így is nyugodtan mondhatom, hogy amit ki tudtak hozni ebből a sima világításból, azt az LG kihozta. Egyik haverom is LG vett, LED-et, és én is le voltam tőle nyűgözve, hogy mennyire kellemes a képe. Azt írják hogy a LED-es monitoroknak hidegebb a képe, hát nem tudom. Nekem sokkal jobban bejön a LED képe. Főleg a fehéren ahol nagyon kijön a LED előnye. Kellemes nézni, és nem olyan vakítós fehér.
-
krystman
őstag
Nem vitatom, de én sem vettem észre igazából semmi különbséget az 1680 és a 1920 között 22"-on. Semmiféle pixelességet nem tapasztalok a két monitor között. Vannak méretek amiknél hiába full HD nem jön elő a különbség. Aminál tényleg van valami értelme meg különbség is, az 24" nál inkább. 22-nél nem igazán érzékelhető ez. Nem tudom milyen monitor volt a tied, de egy mostani 1680-as monitor 22-őn teljesen pixel mentesen jelenít meg mindent, és sima a kép. Max annyi értelme van full Hd felbontáson, ha valaki dolgozik és kell a hely. De én jobban favorizálom személy szerint a 16:10-es monitort, mint a 16:9-et. Inkább egy 16:10 24" 1920x1200-as monitort vennék. A másik meg szerintem javarészt 1680-ba tolja sokmindenki a játékot, egy full Hd monitoron, ami hiába hogy nem rossz, de ezzel az erővel lenne egyel kisebb a monitor, de akkor fullon ki lenne hajtva a monitor nativba. Én is inkább ez miatt döntöttem a 1680 mellett.
-
ProEvoFan
nagyúr
Én a 2 haveromból (is) indultam ki.Egyik 8800GT a másik GTS250 alá vett egy 22colos Full HD monitort, és úgy megbánták, h azt neked leírni nem tudom...valahogy nem fut úgy a játék mint azelőtt 1280x1024ben...
Persze Te tájékozott voltál, hiszen GTX580 alá jó a Full HD.Neked nem kell levenni semmi grafikai beállítást, így könnyű mondani hogy "le kell venni az extrákat" és jó lesz Full HDban is... -
-
krystman
őstag
Hát ha neked 1680x1050-ben homályos volt a képe annak a monitornak, akkor ott valami gond lehetett. Nekem LG 22" 1680-as van 1.5éve vettem, és idáig senki nem tudta megmondani, hogy nem Full HD a monitor. Tű éles képe van. Pedig sok full HD-és monitort láttam, de semmi kényszert nem érzek rá hogy cseréljek. Persze nem egy 3évvel ezelőtti LCD-ét kell hasonlítani egy maihoz. Akkor nyilván persze hogy szebb a mostani full Hd-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest