- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Runner_fxr #65 üzenetére
Maximálisan igazad van amit írtál!
Parasztvakítás megy ezerrel. Főleg ez a tesszaláció hát komolyan AVP3 vagy akár a Metro2033 mutatták meg a DX11 sebességét hát röhej és hogy miért? Mert nem nincs a grafikában semmi változás Tessalation on-nál + nem hogy gyorsult volna a játék DX11 alatt kevesebb fps volt mint DX10
Nem baj vegye a sok tudatlan az újabb kártyákat vagy anyuci apuci aztán fel teszi a játékot és nézi erősen fürkészi és nem lát semmi változást XD azt jön a sírás rívás meg a másra fogás biztos ezért meg azért van. Egy szónak is száz a vége nekem GTX280 van és majd akkor fogok én váltani ha amilyen felbontáson és beállításon én játszom diavetítés lesz. Na de addigra már ezeknek a csúcs kártyáknak az ára kb ott lesz mint most a GTX280 használt ára és akkor nyugodt szívvel küldöm nyugdíjba.
-
HSM
félisten
válasz
Runner_fxr #71 üzenetére
"Szerintem már a dx10-re sem volt semmi a szükség a 11-re meg aztán pláne nem."
Próbáld ki szépen a Dirt2-t DX9-ben majd utána DX11-ben, maxon! Elárulom, nem kicsit szebb DX11-ben, mivel magasabb pontossággal számolja az árnyékokat és a HDR-t, emiatt összehasonlíthatatlanul szebb, megnyerőbb látvány DX11-ben. Megjegyzem, én se hittem, míg nem láttam a saját szememmel....
Amúgy rengeteg lehetőség lenne az új DX-ekben, csak már a DX9 is eljutott egy olyan magas szintre, hogy nem mindenkinek éri meg (pénzügyileg) beruházni arra, hogy új technológiákat fizessen, ha elég jó a régi. Ráadásul a konzolok is DX9 szint jelenleg, arról a legkönyebb portolni, ami megint csökkenti a költségeket.
(#63) Silentfrog: Persze, jó volna valami ütős játék... De akkor meg az lenne a baja mindenkinek, hogy milyen szarul an optimalizálva, hogy csak GTX580-on fut el maxon. Arra nem gondolna, hogy a már 2 éves középkategóriás VGA-ján kéne visszavegyen pl. mediumra... Nézd meg a GTA4-et, rengeteg mindenben ennyire előremutató, vagy a Crysis a maga idejében, mégis mindenki csak szidta a gépigénye mellett, pedig csak alig keleltt kompromisszumot kötni egy korabeli középkategóriás géppel is a tökéletes futásért.
A Metro2033-ban pl. nézd meg a prologue pályán, DX11 Very High a fényhatásokat, meg sima High-on... Az egyiknél fel se tűnik pl. az a jelenet, mikor a beszűrődő fényben a falra vetítődik egy olyan lény árnyéka, a másiknál meg csak állsz és ámulsz (amíg rád nem támad
)... Amúgy szerintem nálad az lehet a gond, hogy nem DX11-es a VGA-d... Csak DX11-ben működik a Very High mód, még ha be is tudod kapcsolni régebbi karival.... (Én is be tudom kapcsolni a Physx-et, mégse működik, mert nincs hozzá társkártyám) Ez a játék készítőinek figyelmetlensége.
-
TTomax
félisten
válasz
Runner_fxr #71 üzenetére
A crysis nem tartalmaz DX10es kódokat,ezért is lehetett bekapcsolni XP alatt az extra ficsöröket.Egyébként teljesen igazat adok neked,lecsengett a DX10,itt a DX11 és nem látom azt amit anno DX7-röl DX9-re.Persze ez annak is köszönhető,hogy elértek jó néhány korlátot,én ugy látom a DX nem nagyon tud hova fejlödni.Egy-két bőrt még lenyúznak,mi meg megveszünk három-négy generáció vga-t,aztán jön a ray-tracing...
-
válasz
Runner_fxr #70 üzenetére
Ezért is mondtam azt, hogy gyakorlatilag a dx9 óta nincs fejlődés csak paraszt vakítás. Ha megnézzük a crysist láthatjuk, hogy még mindig az egyik legfejlettebb játék technológiailag! És szerintem az bizony dx9-es! Szerintem már a dx10-re sem volt semmi a szükség a 11-re meg aztán pláne nem. 10-es előtt is az volt a duma, hogy a dx9 nél szebb és ráadásul gyorsabb aztán láthattuk inkább csak lassultak nem is kicsit, dx11 el ugyan az a helyzet.
-
Silentfrog
veterán
válasz
Runner_fxr #68 üzenetére
Hasonloan gondolom én is,de lehet,hogy csak ketten vagyunk ezzel a nézettel!
-
Silentfrog
veterán
válasz
Runner_fxr #65 üzenetére
Pont a Crysisben lehet látni szépen a dx 10 "ujitásait"
Bár a tévedés jogát fenntartom! -
válasz
Runner_fxr #52 üzenetére
Engem személy szerint azért zavar ez a konzol dolog sőt tüske a seggemben mert ez a tipikus mai agy mosott világnak a szüleménye. Mármint a konzol maga nem mert az már jóval régebb óta létező dolog csak ez az egész szarság, hogy leszo...ja mindenki azt a primitív gépet mert kényelemes, egyszerű vele játszani. Sok agy nem kell hozzá az igaz, beteszem, rácsapok ozt megy is. Sokkal komolyabb és precízebb dolog egy pc. Tény, hogy némi agy is kell hozzá meg fejleszteni kell, de legalább van egy fejlődés. Most meg nincs fejlődés csak jönnek az agyatlan, egy kaptafa játékok. Na nem is idegesítem magam tovább, elnézést ha megbántottam a konzolos lelkű embereket nem haragszom rájuk amúgy.
Inkább megyek most bringázni mert szép az IDŐ!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- OLED TV topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest