- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Egyetértek teljesen! Én is nagyon elégedett vagyok ezzel a 4870-el! Nagyon jól elviszi a játékokat még most is. Annak ellenére hogy már nem mai darab. Én itt vettem használtan a PH!-en, 28ért, másféléve. És semmi gondom vele szerencsére. Előtte GF8800GT volt, amit szintén itt vettem, és azzal is nagyon meg voltam elégedve.
-
krystman
őstag
válasz
Butcher-HUN #120 üzenetére
Én tudod úgy vagyok az efféle játékokkal mint a Crysis meg a Metroval is, hogy nem ezek a mérvadóak. Ezek direkt úgy vannak megírva, hogy csak is a felsőkategórián mennyen elfogadható sebességgel. Ez egyrészt a hardver gyártóknak is üzlet, mert az ilyen játékfejlesztők mögött maguk a hardver gyártók állnak, vagy legalábbis pénzelik őket. És mivel tudnák a felsőkategóriát eladni, amikor demoztatnak ilyen kártyát. Csak is egy ilyen játékkal. Ezzel persze a játékosokat el tudják kápráztatni. Amúgy én mindig is úgy voltam ezzel a Crysis-al, hogy nem igazán hozott lázba maga a játék! Inkább egy Tech demo ez is mint a Metro is. De a játékok 95%-nak közel sem kell ekkora brutális teljesítmény mint ezeknek.
-
krystman
őstag
Szerintem ő úgy értette, hogy eleve Dx9 alatt gyorsabb a játék mint Dx11 alatt.
Egyébként ez a játék nem rossz, de ez is direkt úgy van megírva, hogy minden kártya pusztuljon meg alatta. Én is végig vittem, de őrület mennyire nincs optimalizálva. Azért így kiadni egy játékot kész vicc.
-
krystman
őstag
Hát épp ezért nem éreztem hogy mindenképp váltsak valami 5-ös szériára. Igazából szerintem VGA-t ha cserél valaki egy generációt érdemes kihagyni. És a következőből választani valami megfelelőt. Így a kettő közt tuti érezhető lesz a különbség sebességben. Bár ez az én véleményem, én már régóta így csinálom.
-
krystman
őstag
Tudom, hogy csinálhatnának IPS panelos monitorokat, mert én sem bánnám. De azt egyáltalán nem mondhatom, hogy egy LED-es TN olyan lenne, hogy nem felelne meg egy hétköznapi felhasználónak. Én úgy vagyok vele, hogy tényleg jobb lenne az IPS, de inkább legyen olcsó kategóriában TN, hogy olyan ember is tudja élvezni a full HD-ét aki nem tud akár 100ezret kiadni érte. Az meg hogy mindig mondják hogy a TN 170foktól torzul a képe, erre csak azt tudom mondani, hogy egy monitort nem nem a bal sarokból kell nézni, ha nem elölről. Azért veszem, hogy én nézzem, nem a havernak aki néha mellettem ül.
-
-
krystman
őstag
Szerintem is az LG-nek van a legszebb képe! Nekem nem LED-es, de így is nyugodtan mondhatom, hogy amit ki tudtak hozni ebből a sima világításból, azt az LG kihozta. Egyik haverom is LG vett, LED-et, és én is le voltam tőle nyűgözve, hogy mennyire kellemes a képe. Azt írják hogy a LED-es monitoroknak hidegebb a képe, hát nem tudom. Nekem sokkal jobban bejön a LED képe. Főleg a fehéren ahol nagyon kijön a LED előnye. Kellemes nézni, és nem olyan vakítós fehér.
-
krystman
őstag
Nem vitatom, de én sem vettem észre igazából semmi különbséget az 1680 és a 1920 között 22"-on. Semmiféle pixelességet nem tapasztalok a két monitor között. Vannak méretek amiknél hiába full HD nem jön elő a különbség. Aminál tényleg van valami értelme meg különbség is, az 24" nál inkább. 22-nél nem igazán érzékelhető ez. Nem tudom milyen monitor volt a tied, de egy mostani 1680-as monitor 22-őn teljesen pixel mentesen jelenít meg mindent, és sima a kép. Max annyi értelme van full Hd felbontáson, ha valaki dolgozik és kell a hely. De én jobban favorizálom személy szerint a 16:10-es monitort, mint a 16:9-et. Inkább egy 16:10 24" 1920x1200-as monitort vennék. A másik meg szerintem javarészt 1680-ba tolja sokmindenki a játékot, egy full Hd monitoron, ami hiába hogy nem rossz, de ezzel az erővel lenne egyel kisebb a monitor, de akkor fullon ki lenne hajtva a monitor nativba. Én is inkább ez miatt döntöttem a 1680 mellett.
-
krystman
őstag
Hát ha neked 1680x1050-ben homályos volt a képe annak a monitornak, akkor ott valami gond lehetett. Nekem LG 22" 1680-as van 1.5éve vettem, és idáig senki nem tudta megmondani, hogy nem Full HD a monitor. Tű éles képe van. Pedig sok full HD-és monitort láttam, de semmi kényszert nem érzek rá hogy cseréljek. Persze nem egy 3évvel ezelőtti LCD-ét kell hasonlítani egy maihoz. Akkor nyilván persze hogy szebb a mostani full Hd-es.
-
krystman
őstag
Hát addig nem lesz változás még a konzolok nem fejlődnek rendesen. Az ugyan is először arra optimalizálják a játékokat, meg arra is lövik be pl. Dx9. A Pc-és platformra írásnál így az idő hiányába már nem jut optimalizálásra idő, meg az a Dx10-11 effekt amit rá tesznek szinte 0. Inkább részletesebb árnyék meg több fényt látni mint rendes Dx10-11 effektet. Durva, hogy manapság a Dx9 és 11 alig van valami látványbeli különbség. Mondhatni alig észrevehető. A véleményem az hogy azért mert 1-2 játék kijön az évben, és azért rákölteni 60-70ezret teljesen felesleges. Mert a játékok 95%-a vígan elmegy egy 4870-el is. Nekem ez van, és én sem érzem, hogy váltani kellene mindenképp, mondjuk én 1680x1050-ben játszok, és minden megy szerencsére maxon. Néha az árnyékot high-ról Médiumra kell venni, de ez a max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Nyaralás topik
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest