- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
1 gigányi?
Az talán 20 óra netrádiózásra elég. Három délután a strandon és annyi a havi limitnek.
Egyébként nem értem a vitát. Ha az EU hoz egy olyan rendeletet, ami felold egy gyártó által önkényesen alkalmazott korlátot, akkor az miért rossz? Függetlenül attól, hogy a feloldás tárgya mennyire jó, mennyire használható. A Flash nyilván nem tökéletes, de létezik, tele van vele a net. Akkor pedig önkényes korlátozás, ha az egyik gyártó úgy dönt, hogy a felhasználóinak azt valamilyen okból nem teszi elérhetővé. A Microsoft is megpróbálta a böngészőkkel, és jó, hogy nem jött be végül neki.
Az pedig nem jó ellenérv, hogy akinek kell a flash, vegyen más telefont. A fogyasztóvédelem nem így működik. Az autógyártók sem gyárthatnak autót biztonsági öv, vagy lámpa nélkül. Nekik biztonsági okokból vannak kötöttségeik, a mobilgyártók meg a szolgáltatások és technológiák szabad elérhetősége miatt kell, hogy betartsanak szabályokat.
Megjegyzem, a WinMo7 megjelenésével is lesz szerintem majd egy "flash-es köre" az EU-nak, hiszen az egész WinMo7 Silverlight-ra épül. Kétlem, hogy a M$ önként és dalolva hagyná a flashet a platformjára.
-
doc
nagyúr
utorrenttol kernel panic
ez nagyon meredeken hangzik, biztos hogy nem valami nagyon rossz verziot toltottel le? nekem meg sosem fagyott az utorrent, pedig hetekig megy folyamatosan, hetente 2-3 alkalommal sleepeltetve a gepet (meg a futo torrent kliens)
esetleg memoria/vinyoteszt? nalam akkor csinalt erdekeseket, mikor nekialltak a bad sectorok szaporodni a vinyon -
moonman
titán
ha nem tűnt volna fel, az Apple-re az utóbbi időben meglehetősen rájár a rúd. talán nem véletlenül. és mi is a baj azzal, hogy többek is osztják azt a véleményt, hogy le kéne állni azzal a felfogással, hogy ők szarják a világot?
szerintem szóljál be (An)Dante-nek is, hogy ne írjon már ilyen Apple-fikacikekket. legyél kemény, csoki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest