- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
D4rkAv3ng3r #64 üzenetére
Van online rádió és az iPhone-t úgyis olyan csomagban adják itthon, amiben minimum egy gigányi adatforgalom benne van. Jó, tudom, ettől lehetne benne FM rádió, bár a fene tudja, nekem (!) soha nem hiányzott az eddigi mobiljaimból sem, én két helyzetben hallgatok rádiót: főzés és vezetés közben. Séta alatt a saját zenéim jöjjenek. Sőt, tovább megyek, vezetés közben is jobban örülnék egy beépített FM transmitternek a telefonban, mint egy FM rádiónak. Főzés közben meg ott a tizenöt éves hifi a hűtő tetején, az még szól is valahogy és nem kell hozzá harmincezres dokkoló
#62: H&M online (is) csont nélkül megy iPhone-on, mivel van mobilra optimalizált változata
-
madgie
titán
Konkrétan nem ezzel a hírrel van a bajom, itt érthető, ha valaki állást foglal. De majd X hsz múlva ez is átmegy a mé' nincs blútúsz fájlküldés a szifonban, nézd csak, ezen a linken ötször betonhoz b*sszák a szifont, berepedt, hűdesz*r és mé' csak fingós appok vannak az app store-ban hülyeségfokozatra. Ez a baromi unalmas. És mindig ugyanaz a pár okos kolbász csinálja a fesztivált. Ezt nemkén'.
#49: egy ideje van nálam egy mekkmini, egyszer nem fagyott a Safari. Ez csak két dolgot jelenthet: mégsem olyan ótvar, illetve én nem nagyon tévedek flash-es site-okra
(más kérdés, hogy egy mezei utorrent-től meg kernel panicot adott)
-
madgie
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest