Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alamuszi

senior tag

válasz Everman #21 üzenetére

Igen, ProBook 5310M.

(#22) KKT-255:

Nincs, de nem is magamat látom a kémernyőn, arra vettem 1000 Ftért egy tükröt, Cserében Matt, ami megfizethetetlen. :D

(#27) Everman:

Lehet, hogy van, de a minidisplay port nem egy nagy szám, még akkor sem, ha 10 ropi egy kábel hozzá, mert ez még mindig hátrány, mint előny.

• djozsi

senior tag

válasz Everman #21 üzenetére

Konkrét specifikáció szintjén nem érdemes összevetni maceket más gépekkel, mert nagyon csúnyán elvéreznek.

Macbook: 1000 dollár (az más kérdés, hogy nálunk 300ezer forint, ami durván 1300 dollárnak felel meg, ez nem tudom minek köszönhető)

Összeraktam a Dell oldalán egy gépet, 1025 dollárra jött ki, tehát 25-tel több, mint a macbook, cserébe amiben jobb:
    core2duo helyett core-i5 processzor
    vettem bele win7 ultimate 64 biteset, mert ugye osxből csak egy van, vegyük hát helyére a legjobb wint, ha megelégszünk a professionallal, akkor már ez is csak 1000 dollár
    250gigás 5400rpmes hdd helyett 500 gigás 7200rpm-es
    nvidia 320m dedikált memória nélküli videókártya helyett ati 4530as 512 rammal
    2gigaram helyett 4 gigaram

Ezen kívül a dellhez jár office starter (machez nem jár iwork), 15 hónapos mcaffee előfizetés és 2 gigás online tárhely.

Szóval a macek ár szintjén nem versenyezhetnek, de hidd el, nem mellébeszélés az, hogy minőségben, igényességben nagyon a többi fölött járnak és rengeteg olyan apróság van bennük/velük, ami kompenzálja az árkülönbséget.

Új hozzászólás Aktív témák