- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyilván aki könnyen hordozható bluetooth hangszórót keres, annak nem lesz alternatíva az otthoni aktív hangfal.
Nem értem az összehasonlítást. Egy jóval nagyobb doboz nyilván jobban szól. De azt nem is rakod be a hátizsákodba.
Egyébként vannak apró bluetooth hangszórók már 5-10k ért is, ami már ilyen 60 ezres kategória az megdöbbentően jól szól a méretéhez képest. Szóval mielőtt fikázzuk, hallgassuk is meg.Egyébként volt Bose soundlink mini-m, méretéhez képest gyönyörűen szólt, most JBL Xtreme van, ez meg egy állat.
Mondjuk kicsit nehezebb meg nagyobb (2kg), de simán befér a táskába, és olyat szól, hogy sok fikázó meglepődne. Konkrétan komoly mély hangja van. 90k-ért vettem, de az utolsó ft-ját megérte.
-
wolfman
veterán
60k-ból egész jó aktív hangsugárzókat kapni - igaz BT nélkül
MODECOM MC-SHF120! A bluetooth egységgel együtt is kevesebbe kerül ennél jóval és olyan hangerőt kapsz, hogy besz@rsz. Természetesen nem mobilis.
Vártam a cikk végén egy kb. 30eFt-os árat, meg hogy el is gondolkozok ezután a vásárláson, de így esélytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest