- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
m@xsys
senior tag
válasz
Runner_fxr #54 üzenetére
Barki barmit is megnez, az igen is meg kell hallgassa, mert kategoriajaba mindig van jo, jobb. Itt emlitett Bose SL jo, de halk es en pl. az egyik ilyen Bose fulesemet pont ezert adtam el. Aki megvette, odakat zengett rola...de ugye mindig van jobb. En nemreg egy B&O Beoplay A2 -t vettem, mert amiket en kiprobaltam, az mind hangos volt, de ennek a hangja teresebb, szamomra kellemesebb (meg akkor is ha mono) Ettol meg egy JBL is tud jo lenni.
-
D.Va
őstag
válasz
Runner_fxr #63 üzenetére
Egyetértek, nekem a kis Logitech mellett van még egy Creative D100, ami már nem kis tenyér méretű, kb 20-25 centis darab, ez egy 15 ezres kategória, de hangban egyszerűen kevés... Bent szobában nem, de utcai kosárpályán már kicsit halknak érzem szabadtéren... Ide már tényleg kellene az 50 ezres kategória...
De akinek ez nem igénye annak mindegy, az úgyse fogja fel hogy minek ilyen drága BT hangfal. De elárulom nekik, nem azért hogy a biciklin tekerve az utcán bömböltessem mint a "tesók"... -
Digitalis
senior tag
válasz
Runner_fxr #52 üzenetére
Tegyük. Ezt én nem is vitatom, remek cucc a JBL Xtreme is. Szuper a ráakasztható vállpánt is. Viszont a Dockin D Fine fényében már más a rajz. Fenti tesztek alapján, mindent összevetve _szerintem_ az árcédulák körül mostanra kialakult némi anomália. 139€vs[219€] Te most melyiket vennéd inkább, őszintén.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest