- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SunMount3r #64 üzenetére
Vannak persze kivételek, a drágább kategóriákban is van hangminőségben ingadozás.
De azért csodák nincsenek, egy 60 ezres kütyü, körülbelül annyival jobban is szól, mint amennyivel többe kerül mint a 14K-s. Rengeteg ilyen hangszórót kipróbáltam már, és nekem is volt sokféle.
A drágábbak általában nem véletlenül kerültek többe. Nem csak hangerőben, hanem basszusban és hangminőségben is jobbak. Ez nem azt jelenti, hogy az olcsóbb használhatatlan, csak a helyén kell kezelni.
Tapasztalatom szerint olyan 30-35 körül kapható JBL hangszórók jelentik a legjobb alternatívákat, ezek még elérhetőek árban, de már jól szólnak.-RARA-: Nekem is volt olyan kis Logitech boombox, akkor vettem amikor megjelent.
Az akkor megdöbbentő volt. Aztán volt a nagy tesó, a Logitech wireless boombox, aztán Bose Soundlink mini, most meg JBL Xtreme.
-
válasz
SunMount3r #60 üzenetére
Lehet, hogy az csak 14k, de általában az annyit is tud hangban.
-
válasz
Digitalis #53 üzenetére
Hogy most melyiket venném? Nehéz kérdés lenne, mert amire én használom arra az Xtreme alkalmasabb a vízállósága, és a rá akasztható pántja, formája miatt.
Illetve meg kéne élőben is hallgatnom, mert akkor tudnám ténylegesen eldönteni, hogy melyik tetszik jobban.
Kinézetre az Xtreme sokkal jobb, és a funkcionalitása is jobb, a hangja szerintem bőséges. Az viszont tény, hogy a Dockin olcsóbb, és a tesztek alapján kicsit kellemesebb a hangja is.
Úgy gondolom ha a mobilitás fontosabb akkor Xtreme. -
-
Nyilván aki könnyen hordozható bluetooth hangszórót keres, annak nem lesz alternatíva az otthoni aktív hangfal.
Nem értem az összehasonlítást. Egy jóval nagyobb doboz nyilván jobban szól. De azt nem is rakod be a hátizsákodba.
Egyébként vannak apró bluetooth hangszórók már 5-10k ért is, ami már ilyen 60 ezres kategória az megdöbbentően jól szól a méretéhez képest. Szóval mielőtt fikázzuk, hallgassuk is meg.Egyébként volt Bose soundlink mini-m, méretéhez képest gyönyörűen szólt, most JBL Xtreme van, ez meg egy állat.
Mondjuk kicsit nehezebb meg nagyobb (2kg), de simán befér a táskába, és olyat szól, hogy sok fikázó meglepődne. Konkrétan komoly mély hangja van. 90k-ért vettem, de az utolsó ft-ját megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Opel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest