- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
Digitalis #50 üzenetére
Hello!És ezt a bizonyos DOCKIN D Finet honnan lehet beszerezni???Mivel a webshopjukba nem lehet Magyarországot kiválasztani sajnos.Amit nézegettem még az a B&O PLAY - Beoplay A1.Meg a SONOS Play 1 és a Harman Kardon Onyx Studio.Na ezek közül szerinted veri melyik a legjobb választás?És miért.Persze a Dockin is játszik mert fele annyiba kerül.
-
válasz
Digitalis #53 üzenetére
Hogy most melyiket venném? Nehéz kérdés lenne, mert amire én használom arra az Xtreme alkalmasabb a vízállósága, és a rá akasztható pántja, formája miatt.
Illetve meg kéne élőben is hallgatnom, mert akkor tudnám ténylegesen eldönteni, hogy melyik tetszik jobban.
Kinézetre az Xtreme sokkal jobb, és a funkcionalitása is jobb, a hangja szerintem bőséges. Az viszont tény, hogy a Dockin olcsóbb, és a tesztek alapján kicsit kellemesebb a hangja is.
Úgy gondolom ha a mobilitás fontosabb akkor Xtreme. -
-
Yany
addikt
válasz
Digitalis #36 üzenetére
JBL-lel összemérve picit alatta marad azért (szerintem), de €140-ért a 200-as JBL-el szemben bőven helyt áll, sőt, a max. hangerős teszten egyértelműen szebben szól (szerintem): D Fine vs. JBL Extreme
Lol, meghallgattam a kültéri tesztet, nincs kérdés, Docking D Fine brutálisat alkotott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest