- iPhone topik
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Ez szenzációs. Ugyanaz a ClavinetJunkie csinálta (pontosabban csináltatja egy programozóval), aki a korábban linkelt youtube-os teszteket is tolja. Minden elismerésem ezé az emberé...
(lehet, hogy tolok egy donate-et is, az ilyen értéket teremtők megérdemlik a támogatást).
-
Yany
addikt
válasz
Digitalis #36 üzenetére
JBL-lel összemérve picit alatta marad azért (szerintem), de €140-ért a 200-as JBL-el szemben bőven helyt áll, sőt, a max. hangerős teszten egyértelműen szebben szól (szerintem): D Fine vs. JBL Extreme
Lol, meghallgattam a kültéri tesztet, nincs kérdés, Docking D Fine brutálisat alkotott!
-
Yany
addikt
BT hangszóró témában találtam, nagyon jó kis review: JimsReviewRoom
-
Yany
addikt
válasz
Blindmouse #21 üzenetére
Azért a hangtechnika is fejlődik. A SoundLink-ben ha jól tudom, valami trükköt is alkalmaznak, hogy ez a szép mély kijöjjön ezekből a kis prünty hangszórókból, de egyébként van igazság abban, amit mondasz. Mondom ezt egy pár HiVOX tuningos CAV DP880 tulajdonosaként.
-
Yany
addikt
Drága a Bose, aláírom, de, hogy junk lenne, az igen furán hangzik. Meghallgattam már pár ilyen kompakt hangszórót és több is tetszett (mégtöb pedig nagyon gáz volt), de a SoundLinktől lehidaltam! Na, a cikkben jó lett volna olvasni 1-2 konkrét típust, amihez képest elégedett vele a kedves szerző, vagy amihez képest nem annyira, mert így eléggé a levegőben lóg az egész. Egyébként meg jó kis írás...
Találtam közben egy egész jó kis összehasonlítást, amiben a nagytesó szerepel: @Hyp-R
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest