Új hozzászólás Aktív témák
-
Ali G.
senior tag
válasz #86973952 #26 üzenetére
azért annyira nem zabálják , majd mikor divat lesz, akkor mindenkinek az fog kelleni még akkor is, ha ott fog rohadni a polcon porfogóként, mert mindig gyorsan lemerül. Arra is kéne gondolni, hogy ez az okosóra ugyanúgy csak az idő mutatására jó, ha pl a telefonod merül le amivel párosítottad , ha meg gsm modul lesz benne még hamarabb lemerül a telefonoddal együtt
-
Lomha 8V
addikt
Hihetetlen, mi? Az lenne hihetetlen, ha olyat okosórát dobnának piacra, ami rögtön a "kell" érzést váltja ki belőlem. Na, az hihetetlen lenne.
-
Mici1985
csendes tag
Újabb okosóra... Bàr szeretem az ASUS cuccokat, de ez az okosóra csak parasztvakítàs. Vagy lehet csak èn vagyok őskövület, de nagyon idegesítene, ha még az óràm is pityogna, vinnyogna, ha vmi törtènik a facebookon. Következő szint mi lesz? Egy egèsz postàst küldenek, csak mert vki megbökött?
-
törölt tag
Nem kell erőszakolni, ha semmi funkciója nem lenne, csak időt mutatna meg villogna a képernyő híváskor, akkor is zabálnák az emberek Majd kiforrja magát, de leginkább a kinézetén lenne jó valamit variálni, mert borzalmas ez a stílus. Mint ahogy sokan írták, tényleg a Moto órája a legnormálisabb, de még ez is messze áll a kultúrált kinézettől, szerintem. Majd kiderül, én nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz IFA -n, illetve előtte.
-
addikt
Az az igazi okos óra, amelyik 1 percet letud 40 másodperc alatt...
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Ali G.
senior tag
látom már egyre több gyártó próbálkozik ezzel a hülye okosóra dologgal, erőszakolják az emberekre a használhatatlan hülyeségeket
-
Cyberpunk
félisten
válasz Luck Dragon #19 üzenetére
Benne vagyok, de kerek legyen a kijelző!
Hope was the right choice, and it always will be.
-
moleculez
veterán
A google órájában gyakorlatilag belépős teló hw-e van, szóval valamibtelefonba dokkolható dolgot el tudok képzelni.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
atike
nagyúr
Na hátha valami vállalható (és viselhető ) darab lesz...
-
Az Asusra kíváncsi vagyok mivel rukkol elő, hisz a padfone is nagy siker aratott a maga megoldásával, remélem itt is találkozok majd ilyennel, ha nem is lesz valami innováció, de anyaghasználatban és kinézetben biztos jó lesz.
Cyberpunk Nemállunk össze, mi is készítünk egy okos órát, na mit szólsz?
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Cyberpunk
félisten
Ma már boldog, boldogtalan okosórát gyárt.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
SkyS1gn
félisten
Na, jön a Sabertooth meg a ROG óra
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Kékes525
félisten
Szerintem még nem elég okosak az okosórák.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Flind
senior tag
válasz Fritz Teufel #10 üzenetére
Ezt hány topicban fogod még elmondani?
-
törölt tag
válasz Fritz Teufel #10 üzenetére
Aztán jönnek az okos éjjeli szekrények?
Persze, gyorsan mindenki dobja a piacra, mert belépő termék, bevezetés szintjén, senki nem akar belőle kimaradni. Még ha nem is igazán kiforrott, biztos elég nagy lesz a felvevő piac. Ergo megjelenésével már keresletet teremt. Nem véletlenül nyomják mindenhol jó előre híresztelve. Így volt anno az érintős telefonokkal is, akkoriban nagyon sok olyan volt, aminek nagyon gagyi volt az érzékelése. Másszóval nem érzékelt rendesen/pontosan (volt amelyik kb. semennyire ).
[ Szerkesztve ]
-
Fritz Teufel
addikt
Nagyon sietni kell ezen eszközök kidobálásával, addig kell lovagolni a hullámot, amíg magas! Pár év és ez is úgy jár mint a számológépes kárcóra. Kiderül, hogy gyakorlatilag nem használható értelmesen és egy műszaki kövület lesz. Persze, a jelenlegi Transformer-korosztály még élvezi a zújdonságot
Egyébként nem lepődnék meg, ha ezt az órát az éjjeliszekrénybe lehetne dokkolni és tudna ébreszteni :p
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
-
válasz Sonyimádó152 #1 üzenetére
Mert még nem láttad a LG G Watch 2. Azt írják róla aki már látta nem élt hiába.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Hegasus
senior tag
az lenne szép, ha az okosórát bele lehetne dokkolni egy telefonba, azt meg tabletba, azt meg billentyűzetbe, azt meg pcbe, azt meg autoba azt meg kamionba és kész is Optimus Prime
amúgy meg egy újabb okosóra -.-" kíváncsi leszek mit fog csinálni az alma, ami elindította ezt az egész őrületet azzal h megszellőztette korábban, h dolgozik egyen.
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
halkow
őstag
-
Sonyimádó152
csendes tag
Hát az LG G Watch-nál márcsak jobb lehet!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 8 41mm Gold Stainless Steel
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest