- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
Azt írtam hogy voltak vele gondok, nem azt hogy vannak. Ne várjunk el egy alpha/ béta állapotú fejlesztéstől teljes funkcionalitást! Majd ha stabilnak nyilvánítják.
Amire én használom (játékok/youtube/videostream chromecast-al/fb/chrome/dropbox/emailezés/traffi hunter/skype/maps) tökéletesen működik. Természetesen ha olyan funkció hiányzik amire nincs megoldás értelemszerűen készülékcsere a megoldás, de aki együtt tud élni ezzel az 1-2 hiányossággal (mert tényleg nincs sok) akkor évekkel ki lehet tolni a készülék élettartamát, és még a legújabb biztonsági foltokat is megkapod. Nekem ez 100x fontosabb mint hogy tudjak bt-n keresztül zenét hallgatni a telómról, és ahogy látom rengetegen vannak még így. Tekintve hogy a fejlesztés még nagyon az elején jár, bőven benne van a pakliban hogy megcsinálják az a2dp-t is.
Hogy a te készüléked hogy áll, azt nem tudhatom. Az enyémen már most is csak ennyi a hibalista:Netflix doesn't have colour
a2dp is stuttery -
törölt tag
Ha van official support az 99%-ban bugmentes romot jelent, ha nincs akkor nagyobb az esélye a bugoknak de egy unofficial port is lehet nagyon jó - eszköz/gyártó meg fejlesztő függő. A gyári romok sem bugmentesek.
Maga a CM meg talán az egyik (ha nem a) legjobb dolog ami az Androiddal történhetett custom romok tekintetében. A teljesítmény/funkcionalitás, testreszabhatóság miatt én is "ragaszkodom" hozzá.
(bár a legutóbbi húzásuk a TrueCaller integrációval nagyon nem jött be, szerencsére csak opcionális a csomag.) -
aelod
veterán
Úgy tudom, hogy a droid főverziójának az ötös szériája is szenvedett pár bugtól.
Samu Ace2-esem volt 4.1.2-vel (hajó a memóriám). 1 év után használhatatlanul lassú és fc-s lett. Jött a cm11 és megoldott minden problémát. Tehát valós és érdemi alternatívája volt a gyári romnak.
Kompromisszummentesen.
-
Mr Bond 007
őstag
Bluetooth-al voltak gondok, ezenkívül nincs semmi hátulütő. Olyan gyors és gördülékeny minden egy 2012-es telefonon, mintha egy oneplust nyomkodnék. Vagy maradsz a gyári romon amivel a telefont se tudod rendesen felvenni ha csörög, úgy szaggat. Ilyen esetben magyarázd már meg plz hogy miért ne érné meg feltúrni?
Persze lehet azon a készüléken amit te próbáltál trehány volt a karbantartó (én csak az s3-ról tudok nyulatkozni), vagy még nem végeztek minden alap funkcióval. Vannak bugok (már most kevesebb mint a gyáriban btw), de érdekes módon még nem láttam soft restartot cm13 alatt, míg a gyári samfos 4.3-as rommal hetente eljátszotta. Pedig ez még csak nightly.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Filmvilág
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest