- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci_csk
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #30 üzenetére
Nem kimondottan a szoftwer miatt, hanem azert veszek ujat mert abban mar az osszes tehnologia fejlettebb, marmint a "vas" benne minden jobb, hat ezert kell elsosorban uj telot venni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Mr Bond 007 #30 üzenetére
Nexuson a 4.3 és a 4.4 is jó volt.
-
laci_csk
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #28 üzenetére
Az ezelotti telommal leragadtam, anno, a 4.4-nel, eladtam es megvettem a mostanit, es igy fogok majd ezzel is csinalni.
-
laci_csk
senior tag
válasz
Mr Bond 007 #26 üzenetére
Na, en meg azt soha nem fogok venni.
En meg vagyok elegedve a frissitesekkel, meg akkor is ha tudom hogy az M-et mar nem fogom megkapni a mostani telomra. -
Kormi76
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #11 üzenetére
nekem valahogy a BT elég alap egy okostelóban, szóval ezt nem igazán tudom elnézni neki. ahogy tapasztalom jellemzően másoknak is van bug bőven (és nem gyári rom jellegű ki bugocska, hanem olyan, hogy nem megy pl. az a2dp) csak egyszerűen szemet hunynak felette, jóvanazúgy, "nincs rá szükségem" és hasonlók. ők teszik ki az "elégedett" CM használók jelentős részét. persze vannak jól sikerült romok, hogyne, csak aztán jön egy frissítés és dől az egész. nem stabil, kiszámítható, a viper4android meg hasonló extrák pedig engem nem hatnak meg.
én örülnék a legjobban egy jó kis touchwiz alternatívának, de számorma ez eddig csalódás.
-
TIT
veterán
válasz
Mr Bond 007 #7 üzenetére
Htc One Mini-m van de max.4.4.4 van rá customba(hivatalosan 4.4.2)arra meg nem érdemes azért feltenni,de a samu galaxy S plusnál is volt olyan,hogy camera meg 1-2 funkció nem ment cm-el.
-
Kormi76
aktív tag
válasz
Mr Bond 007 #7 üzenetére
mondjuk úgy "könnyű" gyors romot csinálni, hogy egy bughalmaz az egész, korlátozott a funkcionalitása... nem akarok nagy trollháborút kelteni, de egy cyanogenmod sosem lesz valós és érdemi alternatívája egy gyári alapú romnak. kísérletezgetni, játszadozni persze jó, erős kompromisszumokkal esetleg mindennapi használatra is, de az már tuti nem az a teló lesz, amit a boltban vettél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest