- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
Hát nálunk ez úgy ment hogy közel mindennapos lett a soft restart, a 3-4 másodperc mire bejött a tárcsázó (meg a legtöbb app), valamint az akadozó videófelvétel. Külön élmény volt hogy nem tudtad felvenni/letenni a telefont mert sokszor annyira lassú lett. Nem csoda hogy kiakadt a közösség mikor szólt a samu hogy bocs mégse lesz 4.4, marad örökre ez a bughalom. Akinek azért volt egy kis gógyija hozzá tudta hogy csak süket duma, és nem a hardver a szűk keresztmetszet. Aki romot cserélt azóta is simán használja megelégedéssel. Nexust azért nem ildomos ebbe belekeverni mert azon semmilyen bloatware nincs felrakva. Samu csodálatos hardverzabálója a touchwiz is szerepet vállalt a fenti problémákban. Azt viszont mindenki tudja hogy a 4.3 egy memory leakes hulladék volt. Lehet nexuson rendbe tették, de van pár telefon az ismerettségi körömben pl sony is amelyik 4.3-al a használhatatlanságot súrolja.
-
Mr Bond 007
őstag
4.4-el az égvilágon semmi gond. Minden galaxy s3 user összetette volna a kezét és megköszönte volna a samunak ha így tesznek. (ne felejtsük el: több milliót adtak el ebből a készülékből) De konkrétan beleköptek a vásárlóik arcába és hiába ígérték, otthagyták őket a hulladék 4.3-on ami szinte használhatatlanná teszi a készüléket. Méghozzá azt a készüléket ami röhögve elviszi a 6.0-t is gond nélkül. Miért is vennék másik készüléket? Hogy igazoljam a szemét üzletpolitikájukat és azért cseréljem le mert ők úgy szeretnék, miközben ez a készülék is röhögve megcsinál mindent amit kell? Francokat!!
-
Mr Bond 007
őstag
Ha van naprakész rom, senki se fog neki állni gányolni. De ha már olyan stádiumban vagy hogy földhöz vágod és veszel újat már csak nyerhetsz vele. Végtelenül undorító amit a gyártók csinálnak szoftveres frissítésben. Nem kéne 500 féle terméket a világra szabadítani és akkor lehetne kis team-el normálisan frissíteni. Értem én hogy a profit az isten, meg akkor nem adunk el újabb készüléket, de valahogy mégsem látom éhen dögleni az apple-t, meg a nexusokat is megveszi a nép.
Én pl biztos hogy androidos készüléket nexuson kívül nem fogok soha venni. -
Mr Bond 007
őstag
Azt írtam hogy voltak vele gondok, nem azt hogy vannak. Ne várjunk el egy alpha/ béta állapotú fejlesztéstől teljes funkcionalitást! Majd ha stabilnak nyilvánítják.
Amire én használom (játékok/youtube/videostream chromecast-al/fb/chrome/dropbox/emailezés/traffi hunter/skype/maps) tökéletesen működik. Természetesen ha olyan funkció hiányzik amire nincs megoldás értelemszerűen készülékcsere a megoldás, de aki együtt tud élni ezzel az 1-2 hiányossággal (mert tényleg nincs sok) akkor évekkel ki lehet tolni a készülék élettartamát, és még a legújabb biztonsági foltokat is megkapod. Nekem ez 100x fontosabb mint hogy tudjak bt-n keresztül zenét hallgatni a telómról, és ahogy látom rengetegen vannak még így. Tekintve hogy a fejlesztés még nagyon az elején jár, bőven benne van a pakliban hogy megcsinálják az a2dp-t is.
Hogy a te készüléked hogy áll, azt nem tudhatom. Az enyémen már most is csak ennyi a hibalista:Netflix doesn't have colour
a2dp is stuttery -
Mr Bond 007
őstag
Bluetooth-al voltak gondok, ezenkívül nincs semmi hátulütő. Olyan gyors és gördülékeny minden egy 2012-es telefonon, mintha egy oneplust nyomkodnék. Vagy maradsz a gyári romon amivel a telefont se tudod rendesen felvenni ha csörög, úgy szaggat. Ilyen esetben magyarázd már meg plz hogy miért ne érné meg feltúrni?
Persze lehet azon a készüléken amit te próbáltál trehány volt a karbantartó (én csak az s3-ról tudok nyulatkozni), vagy még nem végeztek minden alap funkcióval. Vannak bugok (már most kevesebb mint a gyáriban btw), de érdekes módon még nem láttam soft restartot cm13 alatt, míg a gyári samfos 4.3-as rommal hetente eljátszotta. Pedig ez még csak nightly.
-
Mr Bond 007
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest