- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr Bond 007
őstag
4.4-el az égvilágon semmi gond. Minden galaxy s3 user összetette volna a kezét és megköszönte volna a samunak ha így tesznek. (ne felejtsük el: több milliót adtak el ebből a készülékből) De konkrétan beleköptek a vásárlóik arcába és hiába ígérték, otthagyták őket a hulladék 4.3-on ami szinte használhatatlanná teszi a készüléket. Méghozzá azt a készüléket ami röhögve elviszi a 6.0-t is gond nélkül. Miért is vennék másik készüléket? Hogy igazoljam a szemét üzletpolitikájukat és azért cseréljem le mert ők úgy szeretnék, miközben ez a készülék is röhögve megcsinál mindent amit kell? Francokat!!
-
Mr Bond 007
őstag
Ha van naprakész rom, senki se fog neki állni gányolni. De ha már olyan stádiumban vagy hogy földhöz vágod és veszel újat már csak nyerhetsz vele. Végtelenül undorító amit a gyártók csinálnak szoftveres frissítésben. Nem kéne 500 féle terméket a világra szabadítani és akkor lehetne kis team-el normálisan frissíteni. Értem én hogy a profit az isten, meg akkor nem adunk el újabb készüléket, de valahogy mégsem látom éhen dögleni az apple-t, meg a nexusokat is megveszi a nép.
Én pl biztos hogy androidos készüléket nexuson kívül nem fogok soha venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest