Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
Szerintem az 1.6-ban sokkal jobb képernyôzár-feloldó van, mint a 2.1-ben...pláne a balkéz-jobbkéz odafigyelésére
-
Forchalad
tag
Jó pofa dolog hogy mind a bal mind pedig a jobb kezesekre gondoltak. Ez becsülednő
A másik meg hogy amint kint lesz az új android frissítés rá egyből több "képernyőt"/lapot kapunk,szóval lesz hely minden widget-nek! Érdekes cikk volt.
-
mang0o0
tag
válasz
talpalavalo #32 üzenetére
Azt kéne csinálni, hogy letölthetővé tehetnének mindent, alapból ingyen (pl olyan rendszerben mint a Steam) egy ideig. Ha tetszik, akkor megvehetnéd, és használhatnád tovább. Úgy gondolom, hogy ezzel a warezolást is vissza lehetne szorítani.
-
romeomalac
tag
válasz
talpalavalo #32 üzenetére
az a gond, hogy az emberek akkor is megveszik a dolgokat ha nyilvánvalóan rossz. Nem ugyan annyian de egyértelműen nem gyártanának szart ha nem vennék meg. Ezek után meg sok gyártó gondolom úgy van hogy minek eröltessük meg magunkat igazán ha anélkül is megveszik?
Ezért tisztelem azokat a gyártókat akik beleölik ak ellő munkát a termékeikbe. -
Ricardo
titán
válasz
predator24 #33 üzenetére
Szerintem nincs gond azzal ha más, sőt. főleg úgy hogy teljesen más rendszer fut a két készüléken.
-
talpalavalo
aktív tag
nem a semmiből várom, hogy fejlődjön, de kapjak is valamit a pénzemért, mit tudjam én, legyen akkor úgy hogy minden szoftvert kipróbálhassak előtte, csak ez ugye telefonoknál nem mindig igaz.. Pont mint ahogy Just486 le is írta, fejlesztik orrba szájba a rosszabbnál rosszabb telefonos szoftvereket aztán a szerencsétlen embereket meg jól lehúzzák, mert ez bizony üzlet... ott a Linux Az miért fejlődik?
-
P00By
nagyúr
válasz
talpalavalo #25 üzenetére
Én nem. Úgyh nem mindenki!
-
Just486
senior tag
Most nem azért, de megvettem valamikor GTA 4 -et, 1x.xxx forintért.Rá 1 hónapra 2000 forint volt Steamen. Hát köszönöm, örülök hogy megvettem. És az meg a másik dolog, hogy bár a gépem túlteljesíti a minimum elvárásait a játéknak, mégis szinte használhatatlan az egész. 5 percenként fagy, újratelepítésnél a régi mentéseket megtartani szinte lehetetlen. Kiadtak hozzá összesen 300 megányi patchet (egy 15 gigás játékhoz), és ezek semmi javítást nem hoztak. A legutolsó után például egyből indítás után kifagyott a játék, újra kellett telepítenem, mert rosszabb lett mint valaha. Na ezek után várhatják a "fejlesztők" hogy 10 éven belül újabb eredeti játékot vegyek.
Talán az még belefér, hogy először letöltöm, megcrackelem, kipróbálom, és ha BEJÖTT, akkor esetleg (ha nincs túlárazva) megveszem. SonyVegas is nem tudom mennyi pénz, de szerintem 100ezer felett van. Egy egyszerű videót akartam megcsinálni kicsit fényesebbre, sikerült is, csak kár, hogy hang már nem volt alatta. Képzeld el, ha megvettem volna...
Mobilokra ez szerintem fokozottan igaz. Egyszerű, sokszor ócska programokért kérnek el hihetetlen mennyiségű pénzt.
Nem szeretném itt a kedves Ericssont égetni, mert szeretem őket, de a playnow -ban is egy téma 1000 forint a telefonomra. Egy kép pedig majdnem 500. Hát mégis milyen alapon?! -
Ricardo
titán
A képek alapján nagyon tetszik. Mivel még nem használtam, ezért a Timescape-ről nem sokat tudok
A lényeg azt hiszem itt van:
"Nekem leginkább mindezektől függetlenül a felhasználói felület tetszik, melyet a gyártó gyönyörűen átszabott a saját szájízére, a legutolsó almenük is az X10 "hangulatának" megfelelő színűek, de az Android könnyű kezelhetőségét mindez nem befolyásolja. Ráadásul a magyar nyelvű fordítás is kellemes," -
Akron99
aktív tag
válasz
talpalavalo #27 üzenetére
Te írtad, hogy tört programokat használsz (illetve mindenki). De akkor mi alapján várod, hogy fejlődjön is valami? A semmiből? Csak úgy, a kedvedért???? Valahol érezni kellene, hogy nem oké ez a dolog.
-
talpalavalo
aktív tag
nem akarom elvinni a topicot mert ez nem ide való és természetesen én nem is személyeskedtem, legalábbis nem annak szántam, ha neked ez degradál akkor bocs, nem itt kéne folytatni, amit megveszek a telefonnal szoftver mert a teló árának erős 80%-a a szoftver az még oké, de hogy külön alkalmazásokért, amikor ezer meg egy ingyenes is van mellette, vagy csak szórakozás célját szolgálja azért miért fizessek ha nem muszáj? Ha tényleg olyan jó akkor még oké, vettem már én is így szoftvert, de nagyon sok olyan van amit elhamarkodottan adták ki, esetleg egy másik lopott szoftver kicsit átalakított verziója, az nekem nem éri meg, és nem is tudnám finanszírozni, mert miért kéne hogy a gazdagok kiváltsága legyen egy szoftver????
-
Akron99
aktív tag
válasz
talpalavalo #25 üzenetére
Ezt komolyan mondod vagy provokálni akarsz??? Kb. vagyon elkobzásra ítélnélek
Hogy lehetsz ekkora prosztó. hogy még büszke is vagy erre???
-
talpalavalo
aktív tag
válasz
predator24 #24 üzenetére
Most komolya... TE fizetsz szoftverért? Én kb 10 éve nem fizettem érte, persze ez az én szégyenem is, de ne meséld be nekem, hogy te onnan töltesz vagy töltenél...
Mindenki netről tölti a tört verziót... -
RaveForce
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #21 üzenetére
ugyanmár nem jön le,h neki csak az a lényeg h a samsung tudja, ez meg nem. ha nem lenne samsungban se, akkor kus*solna a sarokban
-
BoneDragon
veterán
Már 4 éve lassan K750i-m van és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Mostanában nem nagyon tetszettek a SE-k, de ez az x10 nagyon bejön. Szerintem ez lesz a következő telefonom és nem a márka hűség miatt. Régóta követem az új telefon teszteket, de még egy sem tudott annyira megfogni mint ez!
Mikorra várható a teljes teszt? Már nagyon várom
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
RandomGosu #18 üzenetére
nekem ha lenne 150k-m akkor tuti hogy nem iphone-t vennék hanem x10-et, mert sokkal többet tud, max MÉG nincs annyi játék rá, de a google sokmindenre képes.
nem értem mit esznek az iphone-ban... annyira nem tud semmit, és annyira drága, na de izlések és pofonok, ebből nem is szeretném ha vita kerekedne. -
RandomGosu
senior tag
"Figyelemre méltó továbbá, hogy ezt a csúszkát át is lehet forgatni, minek következtében bal és jobbkezesek egyaránt kényelmesen tudják használni. Talán ez az első modell, ahol ilyesmire gondoltak"
éljen SE legalább mindenkire gondoltak!
-
Forchalad
tag
Szerintem ezt a telefont most nagyon eltalálták. Összességében mindent tud amit kell. A timescape meg a mediascape egy ötletes és hasznos dolog.
-
HardRic
addikt
Gondolnak a balkezesekre is? Mostantól tetszik ez a vacak
-
joey04
titán
hát én hely miatt is mindig konvertálnék mobilra.
A MAI emberek már nem szöszmötöltek ilyen konvertálással
ez lol.mindig negatívumként kezeli ha nem tudja egy ilyen készülék divixet.
ebben nincs is vita, néha kényelmes tud lenni, de nem annyira hú de fontos a többségnek szerintem, mint ahogy azt te állítod. Annyira biztos nem, hogy ezzel kezd, és itt le is ragadj a készülék elemzésénél.#10: igen, de ez mekkora hülyeség már? na mindegy, ez van.
-
AS
félisten
ááá nem, el sem tudod képzelni hogy milyen kényelmes dolog egy 700 mb os filmet minden konvertálás nélkül rárakni a telora és megy vele.
A MAI emberek már nem szöszmötöltek ilyen konvertálással.Samsung Galaxy Spica is támogatja , simán megy rajta 700 mb is divixet minden recenés nélkül. 2 haverom vett elmúlt 2 hétben spicát és nagyon tetszett nekik hogy nem kelet konvertálni filmeket.
Más nagy teszt oldalak a GSM aréna és a Phone aréna mindig negatívumként kezeli ha nem tudja egy ilyen készülék divixet.Ennyi ezen nem vitázok ez tény igen fontos dolog ez ma már.(Főleg fiatalok körében)
-
joey04
titán
szerintem közel sem annyira fontos, mint amennyire te állítod.
----------a timescape nem tetszik, a mediascape nem olyan rossz elgondolás. kicsit macerás kérés, de ki lehetne próbálni viszonylag sok (100-150), nem 8 hanem mondjuk 2-3MP-es képpel a galériát, hogy úgy milyen gyors? És az előnézeti képeket milyen gyorsan tölti be? mert annak gyorsnak kéne lennie 8 megás képeknél is, de a videók alapján ez nem így van sajnos.
a böngészőben ebben is bezoomolva nyitja meg az oldalakat?
-
DemonDani
addikt
Hát sajnos továbbra is nehéz bízni abban az SE-ben aki az elmúlt időszakban ebben a szegmensben semmi maradandót nem alkotott.
De van pár pozitív dolog ezután a cikk után ami kis biazalmat ad vele szemben.
Ez hogy lesz frissítés mennyire biztos? (csak mert a cikk ezen részén egész rezzenéstelen hangon adod tudtunkra a dolgot
)
-
Harlek
tag
A "scape" önmagában nem jelenti a megmenekülést, amire te gondolsz, az az "escape".
A Timescape kifejezést szerintem egyébként a landscapeból eredeztették, utóbbi jelentés táj vagy tájkép. Maradjunk utóbbinál, és akkor a Timescape máris értelmet nyer, mert képekkel ábrázolja időrendi sorrendben az eseményeket.
-
AS
félisten
Csak azt nem értem miért nincs Divix támogatás... Annyira alap dolog ma már és ebben sincs meg.
Marketröl leszedhető lejátszok még mindig nem jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mai bejegyzésünkben szoftverekről és kezelőfelületről lesz szó.
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest