- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az AMD vágott át engem, mert nem kaptam rendes MANTLE drivert...
A szervizben azért valamennyit biztos keresnek rajtam amiért bizományiba árúba bocsátom a kártyát. Ők gyorsan keresnek rá vevőt és megrendelik az árúlistából a következő kártyám. Itt tőrzsvásárlói kedvezményem is van, ezért nem érzem magam átverve. A garancia érvényesitéshez vitába keveredni velük nagy értelme nincs. Elmondtam mi a helyzet és ők válaszoltak rá. A driveres részben ABU-nak igaza van, de sajnos nekik is igazat kell adnom a játékok és Adobe kapcsán.
Most használom még 1-2 hónapig, majd cserélem másik kártyára. Az eddigi tapasztalatom alapján azzal megint gond nélkül nyomathatom, mert hiszen ABU gépében is R200-as kártya van és gond nélkül használja. Nálam is az lesz, de most sem tudok R265-nél drágábbat beújitani. A kártya lényegében egy HD7850, de szerintem ezzel a gondok meg fognak szünni és mehet 14.xx driver is a gépen. Ilyen a számitástechnika, valamikor eljőn az idő és upgrade szükséges. Ezek az időszakok rővidebbek mostanában, de nagyon sok új fejlesztés történt és ezekhez kevés a HD7850 (az energiamenedzsment fogott ki rajta).
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A gyári OC az elmúlt években akkora szívás, hogy olyat ma már csak a mazochistáknak ajánlok. Az egyrészt oké, hogy van egy kezdeti időszak. Megveszed, x driverrel éppen stabil, majd használod és örülsz. Utána két évre rá jön egy új driver, ami már lényegesen javult a kezdetihez képest, és ott már nem stabil a hardver gyári OC-je. Visszaviszed gariba és rámondják, hogy biztos az új driver az oka mert a régivel jó, közben rengeteg ilyen módosítás van mindkét oldalon, amely a kártya hatékonyabb kihasználást célozza, amit a referenciára alapoznak. Az AMD-nél manapság az energiagazdálkodás változik, amivel wattokat nyernek, míg az NV-nél a shader fordító. A 340-es driversorozatban tiszta fehér paca egy csomó játék, de a gyári/sima OC levételével ez megszűnik. Szerintem ez nem éri meg.
-
MongolZ
addikt
Mivan??? FP64??? Normális driverek? Az mit jelent, kb. semmi különbség sincs már köztük. Alacsonyabb zaj? Hűtő függő. 1-1 különbségtől eltekintve a fogyasztásuk is nagyon hasonló. A CUDA-t meg a célcsoporton kívül ki használja?!?!
(#77) 4264adam: "mérnök vagyok" - ezt légyszíves ne hangoztasd... inkább visszaadom a diplomáimat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest