- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
Azért egy qHD elférne, manapság a WVGA számít az alsó kategóriának, a vállalható belépőszintnek, a HD pedig még mindig a felső-közepet jelenti (ezek voltak a tavalyi csúcsmodellek...), elkelne valami klasszikus középkategória a 4-4,5" közötti méretosztályba, ami most nagyon hiányzik, ld. Nokia.
Persze a Microsoftot ismerve inkább kivárják, míg a HD lecsúszik középkategóriásba, mi az az 1-2 év...
-
Lall
veterán
Az azonnali love biztos, hogy az androidbol van.
Amugy erthetetlen, hogy a wp7-nel minek probalkozott be annyi keszulekkel a htc. Kellett volna a Trophy es a Titan valami jobb kameraval (mondjuk ilyen nincs a htc-nek) es beats-el, a szoft reszre meg sokkal jobban ragyurni. Szvsz teljesen eleg lett volna.
Visszaterve az Acer-re, szerintem o akar meg is tehetne, hogy wp only legyen. Nyomna a kurvaolcso telokat es tableteket, csak utalnak/nem tudnak/nem akarnak sw fejleszteni es normalis supportot biztositani.
-
dreamdancer
őstag
Annyiban kapcsolódik, hogy van a Nokia mellett is hely meg rések, pl. egy kompaktabb, de minőségi modell, vagy egy letisztult, szögletesebb formavilágú modellpaletta valamelyik gyártótól, ami szvsz amúgy is jobban passzolna a WP-dizájnhoz.
(Jah, annyira kisebbségi vagyok, hogy valszeg én vagyok az egyetlen, aki a WP-s HTC-jét egy iMac-kel használja és szinkronizálgatja...)
-
DS39
nagyúr
a Samsungnak kéne rácuppanija a WP-re, az Ativ S-en (meg a tablet-netbookon) kívül nem is tudom hogy van-e érdemi cuccuk, pedig az a vonal jobban bejön, mint a Nokiás, kérdés hogy a Microsoft mennyire gátolja ezt, mert ők ki tudja mit is akarnak ezzel a rendszerrel, kezdetben úgy tűnt hogy iOS szintű rendszert szeretnének prémium vonalon, aztán most már úgy tűnik inkább Android szerűen terjeszkednének mert van olcsóbb szegmensben is telefon bőven, de nem annyira olcsón mint egy Android, így nem igazán versenyezhet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Konteó topic
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest