Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
válasz
dreamdancer #54 üzenetére
Nem feltétlenül a 8.1 kell hogy hozza a FHD-t, akár a GDR2-be is bekerülhet.
-
Воланд
titán
válasz
dreamdancer #54 üzenetére
"és abban se lesz FHD-támogatás"
ezt ki mondta?
-
Gusztáv
addikt
válasz
dreamdancer #52 üzenetére
Mondjuk azt én sem értem, hogy mi értelme van a 1280x768 és a 1280x720-as felbontást is támogatni, ennyi erővel tényleg lehetett volna valamelyik helyett a qHD. Igazából engem a 800x480 sem zavar a 820-ban, használtam 920-at is, annyira nem érzem nélkülözhetetlennek a HD kijelzőt. Majd ha tényleg bejön a FHD támogatás, akkor szépen a helyére kerül minden (remélhetőleg).
-
Gusztáv
addikt
válasz
dreamdancer #45 üzenetére
Szerintem a WVGA még középkategóriának bőven elmegy, Android vonalon még mindig mutatnak be 480x320-as kijelzőt használó készülékeket.
-
Blyan
félisten
válasz
dreamdancer #45 üzenetére
Szerintem meg felesleges az nHD, vagy ha jön, akkor a WP9-ben dobni kell a WVGA-t. Háromnál több felbontás értelmetlenül széttagolja csak a rendszert.
-
Gusztáv
addikt
válasz
dreamdancer #33 üzenetére
Ez a testreszabhatóság egy érdekes kérdés, annak fényében, hogy épp most jön ki a Samsung/HTC/Sony a csúcskészülékek stock androidos változatává. Ezek szerint mégsem akkora igény, vagy a frissítések gyors megjelenése a telefonon sokaknak fontosabb.
-
=Mentor=
őstag
válasz
Nekem csak azt magyarázza meg valaki, mi a fenének korlátozták a WP8-at 2 magra és max 1280x768 felbontásra?!! A következő nagyobb kiadáskor nem követhetik el ezt a hibát, mert ha a konkurenciánál már rég Full HD van meg 4 mag akkor a WP kíméletlenül lemarad, pontosabban sosem éri utol a többieket!
-
Elementh
aktív tag
válasz
Dual sim biztos jó lenne sztem is,az még nincs és ha azt nézem,h a mostani stabilitás és tempó lenne,akkor oda tudna verni az androidnak.. A többi sztem nem égető gond,teljesen elégedett vagyok a wp8al.. Persze más emberek vagyunk,így lehet,h sokaknak hiányzik a jobb kijelző,nagyobb kijelző,vagy más..
-
válasz
dreamdancer #8 üzenetére
Ezzel egyetértek. Nem értem miért nem tudtak több Hd kijelzőst piacra dobni.
-
Blyan
félisten
válasz
dreamdancer #14 üzenetére
Nem tagadom, de ehhez csinálni kellene, betömni a réseket. De láthatóan a gyártók nem törik magukat ezért.
Lásd, az Acer (vagy a HTC). -
Blyan
félisten
válasz
dreamdancer #8 üzenetére
Láthatóan az amúgy is kisebbségben lévő WP8-as táborban belül is egy kisebbséghez tartozol.
Bár nem látom ,hogy ez mennyiben kapcsolódik ahhoz, hogy a Nokia uralja a WP8.as piacot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Crucial 240GB SSD eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest