- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Az azonnali love biztos, hogy az androidbol van.
Amugy erthetetlen, hogy a wp7-nel minek probalkozott be annyi keszulekkel a htc. Kellett volna a Trophy es a Titan valami jobb kameraval (mondjuk ilyen nincs a htc-nek) es beats-el, a szoft reszre meg sokkal jobban ragyurni. Szvsz teljesen eleg lett volna.
Visszaterve az Acer-re, szerintem o akar meg is tehetne, hogy wp only legyen. Nyomna a kurvaolcso telokat es tableteket, csak utalnak/nem tudnak/nem akarnak sw fejleszteni es normalis supportot biztositani.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
"A gyártó szívfájdalma persze sokkal inkább az, hogy a Microsoft minden erejével a Lumia sorozat mögött sorakozott fel"
Valamit nagyon beneztek Acer-eknel. Az MS, nem a Lumia sorozat mogott sorakozott fel, sokkal inkabb a Nokia sorakozott fel az MS mogott. Menni kene, csinalni kene, dolgozni kene vele, ahogy a Nokia is teszi. Persze tudjuk ebben nem kis ms penz is van, de ezert kizarolagossagot kaptak. Ha mas gyarto is kizarolagosan csak wp-s telefont gyartana es fejlesztene ra biztos tolnanak nekik is penzt, de ezt persze nem akarjak, merik meglepni.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest