- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Rickazoid #12 üzenetére
persze megvan a Samsung bőven a WP nélkül is, nem azért mondtam, csak nekem (meg szerintem még sokaknak) az ő WP-s telefonjuk sokkal jobban bejön, meg minőségibb az anyaghasználat is, mint mondjuk ugyanez Android vonalon, lásd S4, ugyanaz a fehér szappantartó, mely lehet belülről atom jó, meg szép a kijelző de azért még is.
a WP-s Nokiák elvesztették azt a fajta eleganciát megjelenés tekintetében ami megvolt a régebbi telefonjaiknál, mert hagyják (?) a Microsoftnak az irányítást design terén is. van egy-két jól eltalált darab ott is, de a többség elég unalmas.
a HTC, Huawei ugyanez, koppintott Lumia-k, egyed design, a rendszerhez idomulva, egyedül a Samsung "szegte" ezt meg.
-
DS39
nagyúr
a Samsungnak kéne rácuppanija a WP-re, az Ativ S-en (meg a tablet-netbookon) kívül nem is tudom hogy van-e érdemi cuccuk, pedig az a vonal jobban bejön, mint a Nokiás, kérdés hogy a Microsoft mennyire gátolja ezt, mert ők ki tudja mit is akarnak ezzel a rendszerrel, kezdetben úgy tűnt hogy iOS szintű rendszert szeretnének prémium vonalon, aztán most már úgy tűnik inkább Android szerűen terjeszkednének mert van olcsóbb szegmensben is telefon bőven, de nem annyira olcsón mint egy Android, így nem igazán versenyezhet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest