- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
válasz
Szaki Bácsi #26 üzenetére
Állítsd be (ha lehet) hogy darabolja a felvételt. Lehet a 30 perces ideó mérete meghaladja a 4GB-ot ezért a FAT32 nem szereti. Vagy egyéb probléma is lehet.
-
Szaki Bácsi
tag
Sziasztok. Lenne nekem egy ilyenem. Az vele a gond, hogy 30 perc után amit felvesz az meghibásodik. 30percig szépen vesz, és utána kék kép van. Az mi lehet?
szerk:4043-asom van
-
easy...rider
őstag
Android telefonokhoz létezik olyan alkalmazás amivel a telefont is lehet ilyen célra használni. Lehet jobban megéri egy drágább camcorder PL: Media-Tech DRIVE EYE MT4043 helyett egy okostelefonra kicsit többet költeni venni amiben jó a kamera.
De ez magánvéleménycsak gondoltam jelzem hogy van iylen opció is.
-
Meridian
senior tag
GPSel(?), de halszem effektus nélküli optikával, ez sem rossz kamera... ~120$-ért.
[link] -
Raucher
tag
Nem merülhet fel.
Közterületen készül a felvétel, magán használatra. A felvételek több mint 90%-a, megtekintés nélkül kerül törlésre.
Persze, ügyesen be lehet repülni egy harmadik emeleti lakásba is. Azt ott készült felvételeket úgy is lefoglalja a nyomozóhatóság. Ha véletlenül nem, akkor azt nem hozhatod nyilvánosságra a tulajdonos engedélye nélkül. -
Azért most hogy mostanában jelent meg a Google Glass,és ott személyiség jogi problémák is felmerültek,akkor most itt nem merülhetnek fel?
-
Ribi
nagyúr
Legalább 6-ost szoktak javasolni, 4-est nem igazán.
Amúgy egy másik olcsó kamera.
A sok kamerát tesztelt embertől best buynak minősítve. -
Sanyi.mTs
addikt
ha jól látom, akkor a szélvédőre kell őket cuppantani?
-
Mappa
addikt
Mondjuk nem a cikk alanynál, de egy ilyen linkelt Prestigo RoadRunnernél 720p-ben egy 32GB kártyára mennyi mozgóképet tud rögzíteni a ketyere? Ennyiért elég jó vételnek számít.
-
Meridian
senior tag
Ilyen a 1080p-s video...
https://www.youtube.com/watch?v=WEfN_g5AxvY
És látható az is ezen a videón, miért igazán jó egy ilyen kamera. -
Meridian
senior tag
A GPS modulos egész jónak tűnik, azzal a funkcióval, hogy számolgatja a km/h-ban a valós sebességet is...
A Youtube-ra felkerült videóknál számításba kell venni azt is, hogy a YT újratömöríti az egészet, és az is lehet hogy előtte a feltöltő is újratömörítette (hogy kisebb helyet foglaljon el), mielőtt feltette...Gondolom, ezek a kis kütyük nem éppen a hatékonyságukról híresek, a rögzített videók bazi nagy helyet foglalhatnak el a rendes tömörítési eljárás hiányában (röptében tömörít, és nyilván nem egy nagyteljesítményű a CPU-ja). Egy 2pass-os és H264 codec opcióinak bekapcsolgatásával tizedannyi helyre lehet összenyomni minőségvesztés nélkül egy ilyen videót... persze ehhez már egy asztali gép kell.
-
Béééla
őstag
Hát mivel egyik videó sem az igazi képe a kamerának, a legjobb lenne ha a készítője nagyon gyorsan letörölné, mert csak félrevezető így.
1080p már bőven elég, megkockáztatom hogy a 720p is elég lenne valós körülmények között. 640x480-ban vettem fel egyszer telefonnal tesztvideót, az a "még épphogy pont nem elég" kategória volt.
De must have kategória, főleg hogy automatán felülírós és indulós. Asszonyt meg magamat védeni tökéletes lesz a szuicid hajlamú gyalogosok és bringások ellen, akik mellékutcából 30-al vágnak ki az ember elé az út közepére úgy, hogy satufékkel is csak hajszál híján nem egyengettem laposra.
-
Cheesy
őstag
Mivel még nem vettem részt (szerencsére) olyan ügyben ahol vitás forgalmi helyzetet kell bizonyítani ilyen felvétellel, így akarva-akaratlanul az jut eszembe a felvételeket látván, hogy ha a felvételen egy darab rendszám sem ismerhető fel, mert nincs elég nagy felbontása (körömhegynyi optikával nem is lesz) a kamerának, akkor támadható-e.
Nézzétek meg a felvételeket:
a fentebb linkelt Prestigio RoadRunner HD1 felvétele (720p)
az olcsóbbik tesztalany, a Media-Tech DRIVE EYE MT4042 felvétele (1080p)
a drágábbik tesztalany, a Media-Tech DRIVE EYE MT4043 felvétele (1080p)
A legutolsón tűnik a legélesebbnek a felvétel, de nem tudom, hogy ez annak köszönhető-e, hogy az editáló/visszanéző progiban kisebb a kép, így élesebbnek hat. Úgy, hogy az utolsó kettő szereplő ugyanolyan körülmények között készített felvétel (fényviszonyok), még úgy is szembeötlő az élességbeli különbség...
-
Normi™
őstag
Lenne mit rögzíteni itthon is,nem csak az oroszoknál
-
KAMELOT
titán
Jók ezek a cuccok. 100euroért már full hd-s kamerát lehet venni. Nagyon jó cucc én is fogok egyet vásárolni majd.
-
erdoke
titán
Nem borsos a közel dupla ár (LCD méretet is beszámítva) a GPS modulért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest