- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
válasz
#71562240 #58 üzenetére
elnézést,az aláírásom nem e témára adott hozzászólásaim alaptéziseként készült, de ha relativizálni akarsz, vagy mindenképpen úgy érzed, ez segíthet elfogadni mások és így az én véleményem is teljesen (anélkül, hogy azt negatívumként éled meg),akkor én feltétel nélkül hozzájárulok, hogy ezt így éld meg!
a gondolataim, és a hallójárataim is szabadok, van mihez képest viszonyítási alapom is a témában, tehát nem csak légbe kiáltott rezonanciahányadossal akartam megtörni az esetleges egyhangú vagy mélyszántású gondolatokat, csak 1 apró porszemnyi véleményt formáltam, némi iróniával fűszerezve. a fórum erről szól, véleményekről, egyetértésről,vállveregetésről vagy épp véleménykülönbségek ütköztetésésről.
ebben van valami rossz? remélem még nincs. -
Secretive
aktív tag
válasz
#71562240 #41 üzenetére
a lényeget értettem, az előadásmódját viszont nagyon firtatom. ugyannak az embernek 2 szín egyáltalán nem biztos, hogy ugyanazon árnyalattal képződik le az agyában, ettől még mindkettő lehet jó színlátó, ugyanilyen a hangzás és hallás is.....vannak irányvonalak (gondolatok, elvárások, élmények), vannak (mérhető) sztenderdek, és van az audiophilizmus, ami ezek egyvelegének egy speciális keveréke.
nem szedtem én darabokra, csak a gondolatmenetébe beleerőszakolt lehengerlő igény megjelölések fantasztikus viszonylagosságával illusztráltam a valós, sokkal-sokkal bonyolultabb problémát annak megítélésére, hogy mégis mitől lesz jó egy hifi rendszer vagy erősítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro 256GB gyári független hibátlan 2026.09. 22. Apple jótállás
- Lenovo Legion Go konzol 512GB Z1 Extreme + Garancia
- Eladó TRYX PANORAMA ARGB 360 vízhűtő!
- P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest