- Motorola Edge 40 - jó bőr
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
válasz
Secretive #63 üzenetére
Egy szóval se mondtam hogy én nem hatás ellenhatás elven audiozok! De vannak dolgok amik nem "fekete-mágia" és jobb ha ennek a hitét is eloszlatjuk tudománnyal elvégre ami megmagyarázható és bizonyítható azt miért kell ködösíteni. A tudomány nem erre épül és az audio is a tudomány szülötte akkor ne akarjuk visszapasszírozni a ködösítésbe...
Én aki órákat tudok ölni kimenőtrafók, kondik, ugyanolyan gyártmányú csövek, pótméterek hallás utáni összehasonlításába nem biztos hogy "téves úton járok" audiozás szempontjából. Ettől még a csövekben elektron helyett pozitron nem fog nyalábot alkotni és a kábeleket se fogják egy kitüntetett irányban alakítani gyártás során(Kábelek lézersugaras mikrohegesztéséből írtam egyik diplomám, eléggé sok kábelt vizsgálok, vizsgáltam... főleg elektronmikroszkóp alatt mivel egy ilyen labornak vagyok a vezetője többek között... ) -
törölt tag
válasz
Secretive #50 üzenetére
Ja, csak most látom az aláírásodat...
De mégegyszer: ennyi erővel senki ne szóljon semmit, mert a valóság úgyis bonyolultabb. Lásd, a teljesen fogalmatlan Vinee77 kolléga éppen benned talált szövetségest, azért ettől megijednék a helyedben.
Mondjuk, későbbi hozzászólásában szerintem is túlzásokba esett Pechman kolléga, de az első az kezelhető volt.
-
vinee77
csendes tag
válasz
Secretive #51 üzenetére
így van lehet csúnya belülről
ha tudja amit kell !!
(azért ha belenézel az elárul valamit róla )
főleg ha ért hozzá az illetőpersze akkor mindegy hogy néz ki lehet karton dobozból is
engem az se izgatnaa másik
hiába van hyper super erősítőd +kábeleid hozzá + super cd lejátszod
ha a hangfalaid gyenge minőségűek akkor soha nem fog megfelelően szólni
a legfontosabb láncszem a hangfal a képletbenmert lehet közepes minőségű erőlködőd +cuccok
egy jó minőségű ládát használsz hozzá
jó minőségű hangot tudsz belőle kicsikarni !amúgy a cikkel semmi problem : jó a leírás
csak az erősítőről egy véleményt alkottam
bocs ha erős volt -
vinee77
csendes tag
válasz
Secretive #22 üzenetére
heheh jó
a cintányéros dolog fasza volt jót röhögtem
az erősítő egy hulladék egy cicimázott discos fost koppint
kb castone hangképe lehet
az ára is tré
900w teljesitmény felvétel már .discoba is elég lenne
kb a negyedét tudja amit ráírtak Brusszékegy 80s évek Technics vagy Pio megeszi úgy ahogy van
hangkép teljesítmény mindenbe !
főleg Pioneer A90
aki ennek a belsőjétől elájult az nézzen bele az A90-be vagy a Pioneer A-91D-bemég egy baromság amit hallottam régen
ezt megosztom
akkor jó a hangzás:
hallod az énekest mikor levegőt vesz
ezt hívják :levegős magasnak -
törölt tag
válasz
Secretive #22 üzenetére
Szerintem érthetted volna, amit Pechman8 közölni akart. Ha ennyire relativizálsz, akkor semmiről nem lehet semmit mondani, még azt se, hogy kétszer kettő az négy, mert abba is bele lehet kötni... Amivel te darabokra szedted Pechman8 közlését, az nem Pechman8 közlésére vonatkozik, hanem másik téma.
-
tbsabo
csendes tag
válasz
Secretive #12 üzenetére
Miután leadtam a cikket, egy srác áthozta az Usher 718 Diamond dobozát. Hatalmas különbség volt a KEF Reference-hez képest. Jóval több, mint amikor kicseréltem a QED IC kábelt Cardasra. A KEF egy érzékeny, részletező, monitoros, de nem teljesen természetes hangú doboz. Az Usher pont az ellenkezője, nehezebben hajtható, zártabb, de abszolút természetes, barátságos hangú. Az összehasonlító meghallgatásból számomra az derült ki, hogy ez az erősítő egyáltalán nem szól bele a hangba. Viszont rendesen ki kell szolgálni, mert a rendszer minden elemének képes megmutatni az erényeit és a hibáit. Ennek megvan az az előnye, hogy mindenki olyanra hangolhatja a lánc többi elemével, amilyen a saját ízlése. Egy semleges hangú rendszerben a KEF olyan volt, mint amit a cikkben leírtam, de ha egy olaszos, zenei hangú hangfalat kötünk rá, akkor meg zenei lesz a rendszerhang is. A srác arra panaszkodott, hogy a saját erősítője nem tudja rendesen meghajtani az Ushert, és hogy állandó mélytöbblettel küzdött, ezzel szemben az Audio-gd-vel teljesen kiegyenelített volt a hangkép és megfogottak voltak a mélyei, annak ellenére, hogy itt szerinte sokkal mélyebbre lement, mint nála. Persze ebben benne lehet a szobaméret, akusztika, stb. különbsége is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged