- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
icipici kiegészítés a 'gondolataidhoz'
"(azért ha belenézel az elárul valamit róla )
főleg ha ért hozzá az illető"semmit nem árul el (legalábbis nekem nem), éns sokba néztem, sok olyanba is,ami hű- és -ha is volt, amíg bele nem hallgattam , egyik se árult el semmit sem,pedig fagattam őket, miután bekacsoltam,akkortól viszont mindegyik nyomta a süket dumát, soknak meg köze nem volt ahhoz hangban,hogy hogyan épült fel vagy milyen gondosan tervezték....
"a legfontosabb láncszem a hangfal a képletben"
ezt én meg úgy gondolom, hogy egy rendszer (mint majdnem minden rendszer) jósági tényezőjét a leggyengébb láncszem határozza meg, tehát nem a hangfal a legfontosabb,hanem az, hogy melyik a leggyengébb részlete az egésznek...persze sokkal könnyebb bűnbakot találni, ha egy jó hangfalpárod van,mert az csak könnyít a szűrésen.
A jó hangfal pedig nem attól jó, hogy valaki(k)nél ez vagy az jól muzsikál,vagy ezt vagy azt sztárolják, hanem attól, hogy A HANGFAL NÁLAD is (a Te környezetben, a Te akusztikádban, a Te komponenseiddel is) JÓL MUZSIKÁL! Ezért van mindenből sok belőle, hogy meg lehessen találni a hozzád illőt, a Neked megfelelőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Direct One (műholdas és online TV)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest